Foto: Nebojša Mandić

SAJAM MEDIJA: Družite se danas s košarkašima, glumcima i piscima! Evo ko nam sve dolazi

KURIR TV GUŽVA NA ŠTANDU AMG Gost Borisav Jović: Srbiju je upropastila Kraljevina Jugoslavija!

Posetite štand najveće medijske kuće na Balkanu Adria Medija Grupe na Sajmu medija Za vas smo pripremili raznovrsne sadržaje za sve uzraste. Dobro došli.

Društvo
> 00:00h
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Nebojša Mandić

Štand Adria Medija Grupe danas je obišlo na stotine posetilaca Sajma medija, a sve naše čitaoce i posetioce pozdravio je glavni urednik brenda Kurir Nemanja Pajić naglasivši da je dnevni list Kurir najuticajniji na medijskom tržištu.

Foto: Nebojša Mandić

14.57 - Danas smo na štandu AMG ugostili uvek vedru Branku Veselinović, koja je rekla da rado čita novine, a sa nama je podelila i deo svojih sećanja kako je to bilo družiti se sa Desankom Maksimović i Ivom Andrićem. Ona je apelovala na penzionere, pogotovo svoje vršnjake, da pomognu mladima.

- Ne stidite se starosti! Ja pišem, slikam, obišla sam sve kontinente... - rekla je Branka zračeći neverovatnom životnom snagom.

Foto: Kurir TV

14.29 - Gost na štandu AMG je Borisav Jović, nekadašnji SFRJ političar, koji je rekao da su narodu nekada bile govorene neistine i da je narod potpuno pogrešno obavešten kada je reč ne samo o Titu nego i čitavom periodu posle Drugog svetskog rata.

Foto: Kurir TV

On je naglasio da je Srbiju upropastilo stvaranje Kraljevine Jugoslavije kao i da je jedna od najvećih zabluda da su Srbi i srpski narod ikada istinski učestvovali u sudbinskim odlukama u Jugoslaviji.

14.25 - Najmlađi gosti uvek su i najslađi! Na našem štandu VR naočare isprobala je i mala Iskra, ćerkica TV voditeljke Irine Radović...

Foto: Kurir TV

koja je na pitanje hoće li kad poraste biti voditeljka kao njena mama rekla kao iz topa: Nema šanse i pobrala silne osmehe svojom iskrenošću...

Foto: Kurir TV

14.20 - Gost na AMG štandu bio je košarkaš Stefan Birčević...

Foto: Nebojša Mandić

koji je rekao da svakodnevno čita Kurir kad je u Srbiji!

Foto: Nebojša Mandić

14.13 - Gost Adrija medija grupe na štandu AMG je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće, u sklopu velike akcije Kurira "Stop nasilju". Naglasivši da je teška nedelja za nama kada je reč o porodičnom i posebno nasilju nad ženama, Vesna je govorila o potencijalnim izmenama zakona na ovom polju ali i pohvalila Kurira za pokretanje jedne ove akcije. Stanojevićeva je najavila da ne samo žena već sve žrtve nasilja treba da znaju da ima onih koji mogu da im pomognu kao i da pomoć obavezno treba da zatraže, pre svega policije.

Foto: Kurir TV

Petak 28. oktobar

Kurir

od 14 časova

Gosti: Borisav Jović, autor romana "Kako su Srbi izgubili vek", Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće, Milica Dabović, košarkašica, glumica Marija Petronijević, pisac Vladan Matijević i mnogi drugi. Live streaming na Kurir.rs

Subota 29. oktobar

od 13 časova Story kids Kreativne radionice za decu

od 16 čaosva Espreso.co.rs Popularna akcija Espreso helijum

Nedelja 30. oktobar

od 13 časova

Newsweek Gosti: Eva Ras i Aleksandar Đuričić - roman "Posle fajronta", Marko Čkonjević i deo glumačke ekipe filma "Dobra žena", Muharem Bazdulj - 400 godina od smrti Vilijama Šekspira. Kratki filmovi

#ShakespeareLives