Foto: Jelena Rafailović, Nestala, Otmica, Oteta, Bo

Šokantno

UBICA JELENE MARJANOVIĆ VRATIO SE NA MESTO ZLOČINA! Iskopao rupu i odneo skriveni predmet?

Pevačica "Granda" Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena je pre tačno sedam meseci a i dalje nema ni traga od ubice.

Crna Hronika
> 17:44h

Ipak, jedna naočigled bezazlena sitnica ponovo je uznemirila meštane ovog kraja. Nedaleko od mesta na kojem je, kako se veruje, ubijena pevačica, osvanula je rupa, a meštani veruju da se ubica vratio po dokaz koji je tu bio sakrio! Na samo 15 metara od Jelenine spomen-ploče neko je ašovom iskopao rupu iz koje je, kako se pretpostavlja, uzet neki predmet koji je sve vreme bio tu sakriven. Rupa je pravilno iskopana u obliku kupe, dubine do pola metra, a zanimljivo je da oko nje nije bilo rasute zemlje kojom je ona bila ispunjena. Meštani veruju da je ubica nakon svog krvavog pira oružje baš tu sakrio, a onda se, kada je splasnulo interesovanje javnosti, vratio na mesto zločina.

Foto: Kurir

- Tu niko nije imao bilo kakav razlog da kopa. Okolo nema rasute zemlje, te pretpostavljam isto što i policija, da je tu nešto bilo sakriveno – rekao je za Alo stariji meštanin:

- Otkako se desilo ubistvo, osim policije i novinara ovde niko ne zalazi. Ljudi iz straha izbegavaju nasip dok se ubica ne uhapsi. Svakodnevno sam ovde zbog posla i nisam primetio da je neko nešto kopao, ali koliko znam, skoro je dolazila policija i nešto je tu tražila. Pretpostavljam da je možda ubica baš tu sakrio oružje.

Foto: Kurir

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Tokom sedam meseci policijske istrage izvršena su razna veštačenja i saslušano je više od 300 svedoka, ali ubica nije otkriven.

Foto: Kurir