Foto: Reuters

Incident posle utakmice Siti - Barselona

UDARIO NA SRBINA: Mesi hteo da bije Kolarova?

Argentinac posle niza uvreda koje je na njegov račun izneo jedan od domaćih fudbalera, među osumnjičenima je čak i naš reprezentativac, došao ispred svlačionice i zaurlao: „Budalo, izađi i pokaži svoje lice“

Fudbal
> 00:00h

Zvuči neverovatno, ali Leo Mesi je hteo da se pobije s jednim od igrača Mančester sitija posle utakmice dva kluba u Ligi šampiona. Nije otkriveno s kim, ali među osumnjičenima je i Aleksandar Kolarov. Barselona je poražena na gostovanju u Engleskoj od Sitija (1:3) u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona, a posle utakmice bilo je prilično burno ispred svlačionica dva tima. Vređanje u tunelu Jedan od fudbalera „građana“ vređao je Lea Mesija dok su bili u tunelu, a najbolji igrač Barse je nakon nekoliko uvreda jednostavno poludeo. Argentinac je otišao do svlačionice Sitija i pozvao fudbalera koji ga je vređao da izađe i predstavi se, piše list El mundo deportivo.

Ovako je počelo... Duel između Kolarova i Mesija

Leo Mesi je bio toliko besan da se ka svlačionici Sitija uputio s klupskim delegatom Karlesom Navalom, koga je vukao za rukav. Tražio je da se sve uvrede koje je dobio unesu u zvanični zapisnik s utakmice. Ovu nimalo prijatnu situaciju na kraju je smirio Serhio Aguero, koji je popričao s Leom Mesijem, ali nije želeo da mu otkrije koji igrač ga je vređao. Inače, dvojica Argentinaca su i kumovi. - Čuo sam da Mesi urla i govori: „Budalo, izađi i pokaži svoje lice“. Nisam znao o čemu se radi, ali sam video da je Leo besan. Popričao sam s njim i rekao mi je da mu je jedan od mojih saigrača vređao porodicu - rekao je Serhio Aguero. Aguero sprečio tuču Kako pišu španski i engleski mediji, svi fudbaleri Mančester sitija su osumnjičeni da su vređali Lea Mesija, pa čak i Srbin Aleksandar Kolarov. Jedini za koga se sigurno zna da nije omalovažavao Mesija jeste njegov kum Serhio Aguero. Pojedini mediji su ipak preneli da je najverovatnije Brazilac Fernandinjo vređao Mesija. Fernandinjo i Mesi su vodili žestoke duele na meču u Mančesteru, a poznato je kakav rivalitet vlada između Brazilaca i Argentinaca. Sa druge strane, španski mediji navode da se Mesi nije sukobio sa fudbalerima Mančester sitija, već sa Mikaelom Artetom, koji je pomoćni trener "građana".

Izgubio kompas PSOVAO NAVIJAČE VALENSIJE Posle pljuvanja i psovanja s navijačima Valensije od pre desetak dana, ovo je drugi krupniji incident u kojem učestvuje jedan od najboljih igrača na planeti. Barsa je tada u dramatičnoj utakmici slavila sa 3:2 iz penala u 94. minutu. Mesi, Suarez, Nejmar i ostali igrači su neprimereno slavili gol ispod tribine, gde su navijači Valensije, i prozivali ih, pa su ih ovi gađali upaljačima i plastičnim flašama. - Pi.ka vam materina, kurvini sinovi - urlao je Mesi, tvrdi Marka.