Totalno opuštanje

Brena kao Tarzan

Folk zvezda u 51. godini ludovala na selu pentrajući se po drveću i berući trešnje

Stars
> 11:20h

Kao sav običan svet... Lepa Brena pobegla je na selo, gde se verala po drveću i brala trešnje. Folk zvezda je rešila da na nekoliko dana ostavi glamurozne haljine, šminku i nakit, i da se maksimalno opusti s porodicom i prijateljima. Zbrisala je u jedno selo nadomak Beograda, gde se oprobala u veštinama koje sigurno nije upražnjavala još od detinjstva.

Prvo su se na stabla uspentrali njeni sinovi Stefan i Viktor, a potom je ona pogurala svoju prijateljicu da se popne, da bi se na kraju i sama izgubila u zelenilu krošnje načičkane crvenim trešnjama. Brena je pokazala da je u odličnoj formi, bez obzira na to što je napunila 51 godinu... Fotke su osvanule na Fejsbuk profilu njene prijateljice i postale prava senzacija među pevačicinim fanovima.

(G. D.)

Brega umalo stradao kad je pao sa višnje Goran Bregović se pre četiri godine, poput Lepe Brene, verao po drvetu (ali višnje), na koje se popeo pomoću merdevina, i pao sa četiri metra visine. Hitno je prebačen u Urgentni centar, gde mu je uspešno obavljena stabilizacija prelomljenog prvog lumbalnog kičmenog pršljena.