Foto: Twitter

Vrele fotografije

DAČIĆEVA VESELA DEVOJKA: SPS starleta na Instagram stranici za odrasle

Fotografije Jelene Samardžić, koju su proslavili nokti u bojama partije, završile na vrućoj stranici Instagrama, zabranjenoj za mlađe od 18 godina

Politika
> 21:38h

Golišave fotografije Jelene Samardžić iz Priboja, inače najveće simpatizerke lidera SPS Ivice Dačića, završile su na stranici za odrasle, prepunom eksplicitnog sadržaja - bujnih grudi i zadnjica!

Naime, fotke ove SPS starlete, koja se proslavila bizarnim noktima u bojama stranke i lažnim šljokičastim tetovažama imena šefa stranke Ivice Dačića, osvanule su na Instagram stranici „Seksi Balkan grls“, na kojoj se nalaze fotografije obnaženih devojaka, a koja je zabranjena za mlađe od 18 godina!

Gotovo sve slike koje je Samardžićeva kačila na svojim društvenim mrežama sakupljene su i objavljene na ovom Instagram profilu, gde je čak i označena. Inače, ovaj eksplicitni profil preplavljen je fotografijama oskudno obučenih devojaka, na kojima sevaju bataci, bujne grudi, napućene usne i zaobljene pozadine.

Otkud fotke Samardžićeve, koja je i majka dvoje dece, na internet stranici s ovakvim sadržajem, nismo saznali do zaključenja broja jer nije odgovarala na poruke i pozive. Inače, ona se proslavila noktima u bojama SPS, šljokičastim tetovažama, pesmom koju je napisala Ivici Dačiću.

Karijeristkinja PROGANJA POLITIČARE Jelena Samardžić ne propušta priliku da ščepa funkcionere SPS i slika se s njima. Tako u kolekciji, osim Dačića, ima i Milutina Mrkonjića i Branka Ružića.

Zna znanje... Jelena Samardžić s kolegama