Foto: Twitter

Ipak će igrati u kompletnoj opremi

(FOTO) GOLE RATNICE: Pogledajte engleske ragbistkinje, skinule se do gole kože!

Članice ragbi kluba Hičin slikale se bez odeće za kalendar kako bi prikupile novac i skrenule pažnju na veoma nepovoljan položaj ovog sporta.

Ostali sportovi
> 00:00h

Ragbistkinje kluba Hičin snimile su seriju fotografija za kalendar za 2017. godinu s idejom da poboljšaju finansijsku situaciju, ali i da skrenu pažnju na ne preterano povoljan položaj u svetu sporta.

Pažnju javnosti svakako su skrenule, a fotograf Ejmi Hjuton odlučila je da ne iskoristi nijednu mogućnost modernih tehnologija, odnosno da ne sređuje fotografije, već da ragbistkinje prikaže u pravom svetlu.

- Nijedna fotografija nije obrađena u Fotošopu. Sve što vidite zaista je tako, uključujući obline, celulit... Sve dame su vrlo samouvereno izgledale na snimanju - rekla je Hjutonova, dok je jedna od članica kluba Kler Krompton dodala:

- Mi sigurno nismo foto-modeli, ali smo se zabavile i nadamo se da ćemo podići svest o ženskom ragbiju i prikupiti nešto novca. Sve smo bile malo stidljive na početku, ali kasnije smo komotno šetale gole po terenu. Sve smo dobre prijateljice i želele smo da uradimo nešto zabavno i korisno, a ovo nam se učinilo kao dobra ideja.