Foto: Zorana Jevtić

Opljačkana kraljica narodne muzike

UBILI BI ME DA SAM BILA BUDNA: Lepa Lukić pala u postelju posle pljačke!

GDE ĆE VAM DUŠA Kuća je bila u haosu, sve je bilo isprevrtano i razbacano. Odneli su mi pare, kao i sva dokumenta, kartice, čak i kanadski pasoš, kroz suze kaže kraljica narodne muzike za Kurir

Stars
> 00:00h
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić

Kuku meni, opljačkali su me! Sreća moja da sam spavala. Da sam bila budna, izudarali bi me sigurno. Ma ubili bi me! - zavapila je Lepa Lukić (76) juče kad smo pokucali na vrata njenog stana u Žarkovu. Pevačica kaže da je spavala u svojoj sobi i ne sluteći šta se dešava u susednoj prostoriji. Kasnije je shvatila da su lopovi upali kroz terasu, šrafcigerom razvalili vrata i pokupili joj dokumenta, kartice, kao i 900.000 dinara i 1.600 evra! - Ustala sam oko sedam ujutru da bih otišla do toaleta i videla sam da mi je maca veoma uznemirena. Podigla sam glavu i šokirala se! Kuća je bila u haosu, sve je bilo isprevrtano i razbacano - uplakano priča pevačica i dodaje da su joj i ulazna vrata bila širom otvorena.

... odneli su mi sav novac, sreća da nakit nisu našli

Lepina komšinica dodaje da su lopovi ušli kroz terasu, na visini od osam metara, a da su koristili merdevine ili su zakačili kuku kako bi se popeli. - Lepa me je odmah nazvala i rekla mi za svoju muku. Ja sam alarmirala policiju jer je ona bila u šoku. Čim su stigli, pozvali su Hitnu pomoć jer Lepoj nije bilo dobro. Bila je bleda kao krpa - priča pevačicina prva komšinica.

... policajci su uzeli otiske s komoda i fioka koje su lopovi dirali...

Lukićeva kroz suze kaže da su joj lekari dali lek za smirenje, da su joj izmerili pritisak 200 sa 100 i da je prava sreća što se nije šlogirala. Nije joj jasno zbog čega su joj uzeli i sve dokumente i kartice, čak i kanadski pasoš: - Policajci su uzeli otiske s terase, s komoda i fioka koje su dirali. Rekli su mi da ovakva pljačka traje samo tri minuta! Ušli su prvo u dnevnu sobu, gde mi je bila tašna, i odatle uzeli 900.000 dinara. Potom su mi ispreturali po fiokama, odakle su uzeli kartice, zdravstvenu knjižicu i 1.600 evra. Posle su prešli u drugu sobu, gde nisu ništa pronašli jer sam imala samo bižuteriju, a onda su uleteli u sobu gde spava moja maca. Tu su ormari bili isprevrtani, kutije razbacene, verovatno su tražili nakit. Srećom, nisu našli .

Vrata od terase su mi obili šrafcigerom...

Uprkos pljački, juče je održala probu za koncert, zakazan za 17. novembar u Sava centru. - Moram, ne odustajem od koncerta jer sam profesionalac. Otpevala sam sve, kao boginja. Svi su se čudili u orkestru - zaključuje Lukićeva.

Merdevinama se popeli na drugi sprat...

Danas u KURIRU pročitajte još:

* ŠERIFOVIĆKA OSTAVILA ELENU KARIĆ: Pevačica zbog skandala napustila Srbiju! * NASLEDNICA BABA VANGE PREDVIDELA KRAJ EVROPE: Kontinent će uništiti ekološka katastrofa! * ĆERKA JELENE MARJANOVIĆ SHVATILA SVE: Nemam više ni mamu ni baku! * MAJKA UBIJENOG NAVIJAČA: Moj sin nije krimos, već humanitarac! * UBIO ŠEFA ZBOG MLADE SOBARICE: Žrtva i ubica iz Niške Banje bili nerazdvojni godinama! * ŠPIJUNI IZ TAJNIH SLUŽBI PRISLUŠKIVALI I VUČIĆA?! Istraga zbog sumnje da je bilo propusta u radu * SNEŽANA SAVIĆ O SKIDANJU PRED KAMERAMA: Pokajala sam se zbog debele dublerke