Foto: Printscreen

Nije ispunila životnu želju

NEDA UKRADEN PROGOVORILA: Molila sam Boga za još dece, a evo zašto imam samo ćerku!

Neda Ukraden ponosna je na ćerku Jelenu ali njena životna želja joj se nažalost nije ostvarila.

Stars
> 00:00h

Naime, pevačica je imala životnu želju da se pored ćerke, još nekoliko puta ostvari kao majka ali nažalost, to nije uspela.

Neda je odlučila da otkrije detalje o privatnom životu i razlog zbog kog nije ispunila svoju veliku želju.

"Ako pričamo o privatnom životu, molila sam Boga da imam više dece. To što nisam imala više dece, to je sticaj okolnosti, ne zato što nisam mogla da rodim. Prosto nisam imala muža i adekvatne uslove, jer dete treba da ima i oca i majku. Ajde to da otac i majka nisu u braku, ali makar da su blizu i u dobrim odnosima", rekla je Neda a onda otkrila i kako je gajila svoju ćerku Jelenu.

Foto: Aleksandar Jovanović

"Kada sam podizala svoju Jelenu, iako sam bila razvedena, imala sam punu podršku svog oca…Kada se udala, rođenjem čak troje unučadi, ostvarila je i moj san i ispunila mi svaku želju. Učinila me je srećnom i presrećnom. A što se tiče materijalnih stvari, mislim da nije sreća marka automobila ili bunde koju nosiš. Sreća je u tebi i oko tebe, ljudima sa kojima se družiš i posao kojim se baviš, a isto tako možeš biti jako nesrećan ako imaš dobar auto parkiran u garaži ili sa nekom skupom krpom", zaključila je pevačica.

Foto: Dragan Kadić