Foto: Marina Lopičić I AP

Veza pod lupom tajni

PAR KOJI JE 90-IH HARAO SRBIJOM: Evo zašto se IVAN GAVRILOVIĆ nije oženio SLOBINOM ćerkom

Veza popularnog densera Ivana Gavrilovića i Marije, ćerke nekadašnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodna Miloševića, bila je pod lupom javnosti.

Stars
> 17:40h

Međutim, njihov raskid posle godinu dana zabavljanja ostao je obavijen velom tajne. Ivan za „Alo!” otkriva šta se dogodilo i koji su bili razlozi njihovog udaljavanja.

"Marija Milošević mi je tih 90-ih bila devojka godinu dana. To je bila dubinska priča i mnogo lepa ljubav. Nikada nisam koristio to što je ona ćerka predsednika da bih uspeo u životu", kaže Gavrilović.

Na pitanje zašto se nije oženio njom, Ivan priznaje da o tome nije razmišljao, jer su bili mladi, a onda je u njegovu ljubavnu priču država umešala prste.

"Ne. Ja sam u to ušao kao klinac. Malo sam se zaljubio. Ona u mene, ja u nju. Ali sve to ludilo tog vremena nas je razdvojilo. Establišment je uticao da dođe do kraja naše veze", kaže Ivan, ali ne želi da otkrije detalje njihovog raskida i ko je bio glavni pokretač toga.

SAD SE KAJE IVAN GAVRILOVIĆ: Nikad sebi neću oprostiti vezu sa Slobinom Marijom!

Foto Dragan Kadić

Prema njegovim rečima, on i Marija odavno nemaju nikakav kontakt. "Ne čujemo se, ali joj želim svu sreću. Bila je super devojka", sa osmehom poručuje Gavrilović, koji je do sada učestvovao u nekoliko rijalitija, u kojima ga svađe nisu zaobilazile. Po svemu smo zemlja rijalitija. Kako po siromaštvu, tako i po svađama. Rijaliti je refleksija društva - zaključuje on i otkriva da ga pogađa to što se danas sve bazira na narodnoj muzici, dok je dens skrajnut.

"Mi danas živimo u vremenu kiča i šunda. Cela muzika je danas kič", kaže Ivan.

IVAN GAVRILOVIĆ IMA DIJAGNOZU: Zbog Slobine ćerke sam na teškim lekovima!

Foto AP

Alo/Filip Jovanović