Foto: Promo

Znanje danas brže zastareva: Za poslovanje na internetu najvažnija je stalna edukacija!

Ukoliko se vaš biznis bar delimično odvija na internetu onda će vas zanimati podatak da znanje o digitalnom marketingu zastareva za samo dve godine. Savremeni biznis tera nas da se konstantno usavršavamo ukoliko želimo da budemo uspešni u onome što radimo i idemo u korak sa promenama.

Edukacija
> 12:32h

Kako da u moru informacija, trikova i saveta odaberete one prave, koji će pomoći vašem biznisu da se uspešmo razvija, možete saznati na Webiz edukaciji o poslovnoj primeni interneta, koja se održava od 18. do 20. novembra u Subotici.

Trodnevna Webiz poslovna edukacija namenjena je ljudima koji su već započeli svoje karijere – preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima, ali i studentima koji bi da prošire svoju poslovnu orijentaciju.

Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta objašnjava razloge zbog kojih bi trebalo da se što pre prijavite za edukaciju, jer slobodnih mesta ima još jako malo.

- Ove godine na Webizu će biti reči o kreiranju kvalitetne ciljne publike koja će kupovati vaše proizvode i koristiti vaše usluge, o video formatu koji je sve popularniji, o influence i content marketingu, o tome kako da reagujete u kriznoj komunikaciji, kao i o trendovima u digitalu i e-bankingu. Svaku od ovih tema predstaviće predavač koji je vrhunski stručnjak te oblasti. Neki od dvadesetak predavača Webiz edukacija biće Istok Pavlović, Ivan Minić, Vladimir Cerić, Aleksandar Petković, Branislava Antović, Marko Ilić, Lale Marković, Srđan Erceg i drugi.

Prednost ove edukacije su studije slučaja koje će u okviru svakog modula izložiti pripadnici kompanija ili preduzatnici koji će pozitivnim ili negativnim primerima otkriti šta je u njihovom poslovanju davalo rezultate a šta ne. Na ovaj način do slušalaca stiže praktična i upotrebljiva informacija od strane predavača koja se može primeniti i u njihovoj poslovnoj organizaciji.

Organizatori Webiz projekata od samog početka neguju običaj da sve goste i partnere obraduju bogatim poklon paketima. Za više informacija o Webiz edukaciji o poslovnoj primeni interneta posetite webiz.rs.