Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Mukama nikad kraja

PUTEŠESTVIJE SE NASTAVLJAJU: Zvezda stigla u Moskvu, traži let za Beograd! Sa Cibonom u nedelju!

Košarkaši Crvene zvezde igraće meč sa Cibonom u nedelju od 21.00 sat u 9. kolu regionalne ABA lige.

Košarka
> 07:14h

Crvena zvezda je u četvrtak poražena u Kazanju od Uniksa 65:62 u meču 6. kola Evrolige, ali to nije bio jedini problem za crveno-bele.

Ekspedicija Zvezde je zbog loših vremenskih prilika i ledene kiše poletela tek danas iz Kazanja, a Moskvu je stigla tek danas popodne.
Zvezda je trebalo da iz Moskve poleti ka Zagrebu, ali crveno-beli prema poslednjim informacijama traže let za Beograd. Košarkaši Crvene zvezde trebalo bi da doputuju u Beograd noćas oko pola jedan.

Ekipa će po povratku u Beograd samo prespavati, i osvežiti se pred put autobusom u Zagreb, koji je planiran u subotu oko 15 časova. Crvena zvezda je trebalo da u subotu igra u Zagrebu protiv Cibone od 19.00 sati, ali je taj duel otkazan. Utakmica će biti odigrana u nedelju od 21.00 sat u Zagrebu.

Nakon odigrane utakmice u nedelju uveče u Zagrebu, crveno-bela ekspedicija u ponedeljak u 9 časova iz Zagreba leti za Nemačku, gde Crvena zvezda u utorak očekuje meč 7. kola Evrolige protiv Bamberga. Povratak u Beograd planiran je za sredu, a meč 8. kola Evrolige sa Armanijem igra se u četvrtak od 19 časova. Meč u Zagrebu igraće se sa zakašnjenjem od 26 sati, jer po propozicijama ABA lige, svi zaostali mečevi iz prve faze takmičenja, moraju biti odigrani do početka druge faze i 14. kola koje je na programu već polovinom decembra. U tom periodu slobodnih termina za odigravanje ove utakmice nema.