Foto: Instagram

Crno-beli brak

VANJA MATIĆ ODBOJKAŠICA PARTIZANA: Podrška supruga Novice Veličkovića mi najviše znači

Odbojkašica Partizana Vanja Matić izjavila je da se raduje povratku na teren, a dodala je da najveću pomoć u roditeljskim obavezama ima od supruga kapitena košarkaša crno-belih Novice Veličkovića.

Ostali sportovi
> 00:14h

Vanja Matić izjavila da usklađuje obavezama prema klubu i porodici. "Samim dolaskom u klub postoji obaveza i dužnost da se pokaže i dokaže ljubav prema odbojci i klubu. Sve se može kad se hoće, sad smo se već svi uhodali tako da ima prostora za sve", rekla je Matić i istakla da želi ŽOK Partizan vrati u sam vrh srpske odbojke.

"Za to se ne postavlja pitanje, to se podrazumeva", dodala je ona. Vanja kaže da se Novica Veličković dobro snalazi u ulozi oca. Vanja i Novica imaju sina Jakova i ćerku Unu. "On je sjajan otac i te kako kompetetan, pomažemo jedno drugom i dopunjujemo se tako da nema problema", navela je Vanja za sajt "volimpartizan.rs". Vanja kaže da će sin Jakov sam odlučiti kada dođe vreme kojim će se sportom baviti. Ona je istakla da će za voljeni Partizan igrati koliko god bude potrebno. "Naravno, tu sam dokle god budem potrebna klubu i stručnom štabu", istakla je odbojkašica crno-belih. Vanja očekuje veliku podršku navijača, a istakla je i koju pesmu Partizana najviše obožava. "Himna, ona koja ide tri minuta pre košarkaške utakmice. Navijačima mogu da poručim da ćemo dati maksimum od sebe i potruditi se da ispunimo sva očekivanja", zaključila je ona. (volimpartizan.rs)