Foto: N.H.K./Kurir

Privela ga policija

SUBOTIČANI OSTALI U ŠOKU: Vozač divljao gradom, slupao auto, izveo psa u šetnju, pa seo da se odmori

SUBOTICA - Danas oko 15 sati u centru Subotice, kod kružnog toka Radijalac, nepoznatog mladića privela je policija, nakon što je divljao automobilom, u centru Subotice, kod zgrada na Radijalcu

Crna Hronika
> 00:00h

Divljanje je trajalo duži period, a momak koji je, prema rečima očevidaca mogao imati oko 25 godina, nije prestajao da besomučno jurca na toj lokaciji, obično prepunoj pešaka i đaka iz obližnje škole.

FOTO: N.H.K./Kurir

Veliko je čudo da nije bilo žrtava, jer je momak divljao bar dvadesetak krugova na tom delu kolovoza, kažu očevici.

FOTO: N.H.K./Kurir

-Škripalo je toliko da smo mislili da ima mrtvih, a policiju smo pozvali kad smo videli da ne prestaje da divlja. Čovek bi pomislio hoće da se ubije, verovatno je ili pijan ili drogiran, kaže jedan od pešaka koji su prolazili tim putem, osvrćući se za već izudaranim automobilom. Škripa kočnica izbezumila je stanare obližnjih zgrada, a kada je automobilom prešao na drugi kolovoz i razbio šoferšajbnu i prednji deo automobila, pozvali su policiju. Pretpostavlja se da mladić ipak nije bio povređen, jer je nakon što je skršio automobil, hladnokrvo izveo psa iz automobila i ušao u obližnju slastičarnu u centru.

FOTO: N.H.K./Kurir

Policija je odmah stigla na lice mesta i privela mladića, a slupano vozilo je odnela dežurna služba nadležnog Parkinga. Do večernjih sati nije izdato policijsko saopštenje.

FOTO: N.H.K./Kurir

N.H.K.