Foto: PR

Isprobajte najbolje virtuelne asistente

Ove mobilne aplikacije pomoći će vam da se bolje organizujete

Kome je potreban lični asistent kada postoje pametni alati koji vam mogu pomoći da se dobro organizujete?

Edukacija
> 00:00h

Nikada ne možete biti previše bogati, previše mršavi ili previše organizovani. Zatrpano elektronsko sanduče i pregršt tvitova koji stižu u jednom danu mogu vas obeshrabriti, a žongliranje s mnoštvom obaveza istovremeno, to jest multitasking, može značiti da ne posvećujete dovoljno pažnje svakom zadatku pojedinačno. Pametni telefoni, tableti i brojne mobilne aplikacije mogu narušiti vašu produktivnost. Ali ne očajavajte, postoji rešenje.

Čitav univerzum digitalnih aplikacija može vam pomoći da ponovo nađete motivaciju i uštedite neki minut vašeg, ionako pretrpanog, radnog dana.

Ponuda mobilnih aplikacija koje vam olakšavaju život je ogromna. Mi smo izdvojili nekoliko onih za koje smatramo da su konkurenti na ogromnom tržištu kao što je ovo.

Aplikacija za listu zadataka („to do list”)

Bilo da se vaš posao zasniva na radu u kancelariji ili na nečem drugom, postoje obaveze koje obavljate svakoga dana.

Timeful je aplikacija za iOS uređaje koja je besplatna i omogućava da svoje obaveze završite na vreme. U nju možete ubaciti listu svojih zadataka, hobija i događaja kojima morate prisustvovati. Nakon unosa aplikacija nudi rok do kog, po optimalnoj proceni, možete izvršiti određene akcije. Taj rok možete prihvatiti ili odbiti, a onda, na osnovu unetih zadataka, aplikacija sama procenjuje koliko ste i kada zauzeti. Korisna i pametna aplikacija u isto vreme!

Aplikacija za beleške

Frilenseri – pisci, kopirajteri i novinari moraju imati bar jednu aplikaciju ove vrste na svom mobilnom uređaju. Ali i ostali imaju mnogo koristi od njih.

Evernote je besplatna aplikacija za iOS, Android i desktop uređaje koja omogućava da kreirate i izmenite i datoteke u njoj i one koje su van nje. Nakon što napravite zabelešku (tekst ili fotografiju), možete joj pristupiti s bilo kog uređaja. Ne morate više da brinete gde ste je sačuvali, što mnogo olakšava rad i eliminiše nekadašnje iscrpljujuće, često uzaludno traženje. Svoje beleške možete deliti i s drugima, a ako se može verovati brojnim korisnicima koji su je već isprobali, ova aplikacija ima veoma dobre preporuke.

Aplikacija za povećanje produktivnosti

Bankari, HR menadžeri, lekari, programeri, kao i svi koji svakodnevno provedu minimum osam sati sedeći u kancelariji znaju da produktivnost nekada može da bude veoma nezahvalna.

Easily Do je savršena aplikacija ako vam je potreban lični asistent, ali nemate novca da ga sebi i priuštite.

Isprobajte ovu besplatnu iOS aplikaciju koja organizuje vaše obaveze i poboljšava produktivnost. Uz pomoć nje možete pratiti sve promene statusa na društvenim mrežama, lako ostavljati rezervacije u hotelima i kafićima širom sveta, unapređivati listu kontakata najnovijim informacijama, brzo uočavati mejlove na koje je potrebno hitno odgovoriti i još mnogo toga.

Ova aplikacija će brzo postati vaš najbolji virtuelni prijatelj koji će vam uvek govoriti šta i kada da radite.

Da li ste znali da i vi lako možete postati visoko plaćeni programer mobilnih aplikacija? Na ITAcademy za samo 12 meseci intenzivnog kursa možete naučiti kako da napravite aplikaciju koja će nadmašiti sve ove koje smo već naveli i prilagoditi je vašim ličnim afinitetima i željama. Programiranje mobilnih aplikacija za Android, iOS ili Windows uređaje – izbor je na vama!