Foto: Profimedia

Upoznajte ga

(FOTO, VIDEO) TI, MOJA LEPA ANDALUŽANKO: Uz pomoć ovih reči uspeo je da osvoji srca dama CELOG SVETA

Ovaj lepotan anđeoskog glasa, kako ga mnogi nazivaju, rođen je u julu 1996. godine. Francuz sa samo 20 godina uživa u ogromnoj slavi, međutim malo šta se o njemu samom zapravo zna...

Pop kultura
> 00:00h

U pitanju je zgodni Kendji Girac. Rođen je u Franscuskoj, 3. jula 1996. godine. Veoma je talentovan, svira akustičnu gitaru i peva, mađutim slavu je stekao kroz džipsi pop, kao i pop folk pravac.

Pobednik je 3. sezone takmičenja The Voice: la plus belle voix. Do sada ima dva objavljena studijska albuma, i dugi niz singlova koji su na visokim pozicijama hit čartova. Kendji je najmlađi član velike porodice arborista. Maternji jezik mu je katalonski, što ga čini vrlo egzotičnim Francuzom. Do prvih velikih aplauza stigao je objavljivajući materijal putem interneta. Njegov rad bi brzo nakon objavljivanja postajao viralan, te se tako i odlučio da napravi siguran korak ka muzičkom zvezdanom nebu. On važi za mladog, šarmantnog mladića, veoma atraktivnog, koji osim što peva i svira - zna i da pleše. Posebno nakon objavljivanja spota za pesmu "Andalouse", Kendji je postao popularan i van Francuske, što mu očito fantastično pristaje, i naravno godi.
Ovog simpatičnog pevača strani mediji smatraju pravim muzičkim fenomenom. Uspeo je da uklopi tradicionalno i moderno tako da svako pronađe nešto što im je "po želji i meri". "Uz veliku slavu, ono što bih naveo kao negativno - došlo je to vreme kada ne mogu tek tako, opušteno, da izađem iz kuće. Ali delić 'starog' života osećam kada putujem, zbog nastupa, koncerata. Volim da putujem, dobro se osećam kada sam u putu", izjavio je jednom prilikom on. A da li postoji dama za kojom njegovo srce čezne? Poslednji raskid ga je, kako kaže, slomio, a nakon toga pevač se nije javno izjašnjavao kada je ljubav u pitanju...

"Smatram sebe zavodnikom. I kada sam bio mlađi voleo sam da zavodim, to mi je nešto neverovatno. Kako bih bio u potpunosti srećan i zadovoljan, devojka sa kojom sam mora imati svoje 'ja', i da mi dozvoli da to istražujem i upoznajem vremenom sve više i više. Volim prilično jednostavne devojke, koje stoje sa obe noge na zemlji, i čija glava nipošto nije u oblacima", otkrio je on, mudro skrivajuči da li je trenutno zauzet ili ne.

Izvor: Story.rs Sa sajta Story.rs pročitajte i: Studira elektrotehniku i sam gradi svoj životni put bez oslanjanja na poznate roditelje: Upoznajte zgodnog Aleksu, sina Marije Srećković i Aleksandra Kubure (FOTO) Ona je osvojila Veljka, a njen brat će osvojiti vas: Upoznajte Dušana Bujišića, zaštitnika prelepe Ksenije (FOTO, VIDEO) Venčanje u kraljevskoj porodici: Upoznajte Ljubicu, izabranicu Mihaila Karađorđevića (FOTO) Njegova bivša supruga jako liči na Eminu, a sadašnja je sušta suprotnost: Upoznajte Dušicu, sadašnju suprugu Mirsada Jahovića (FOTO) Ne možete ni da zamislite koliko su lepe: Upoznajte Ivanu i Anđelu, ćerke Bobana Rajovića (FOTO)