Foto: Printscreen Mojabanjaluka.info

akcija snp izbor je naš

PUTIN I TRAMP ZAJEDNO U BANJALUCI: Dva dana voziće se kamionom kroz centar grada!

BANJALUKA -Srpski narodni pokret (SNP) Izbor je naš je pod utiskom mogućih svetskih događaja izazvanih izborom Donalda Trampa za predsednika USA, organizovao akciju pod nazivom „Nada za svetsku pravdu“.

Bosna i Hercegovina
> 00:00h

Tako će se u naredna dva dana ulicama Banjaluke kretati kamion sa bilbordom na kojem su zajedno ruski i američki predsednik Vladimir Putin i Donald Tramp i ispisana poruka „Nada za svetsku pravdu – Čestitamo“.

"Pobeda Trampa na predsedničkim izborima u Americi nije pobeda pojedinca Trampa, već je to pobeda običnih ljudi koji su se pobunili protiv otuđene i samožive elite čija je politika destabilizovala svet uvodeći ga u sukobe.

Zato je svetska javnost zainteresovana i veruje da će USA na čelu sa novim predsednikom Trampom doneti suštinske promene i zajedno sa Rusijom i Putinom graditi svetski mir i sveopšti napredak svetskog društva", stoji u saopštenju SNP.

''Ukoliko, ne daj Bože, ne dođe do toga, onda će USA i Rusija svaka sa svojim ideologijama i vizijama krenuti u suprotnim pravcima, a onda ko zna gde će to odvesti svet", saopšteno je iz SNP Izbor je naš.

(mojabanjaluka.info)