icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: PR

Svečana dodela stipendija osobama sa invaliditetom u Skupštini grada

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite svečanoj dodeli stipendija za školovanje na obrazovnim ustanovama ITAcademy i BusinessAcademy osobama sa invaliditetom.

Objavljeno: 18.11.2016. 14:35h

 

Dodela stipendija biće održana u utorak, 22. novembra, u svečanoj sali Skupštine grada s početkom od 12h, u organizaciji kompanije LINK group, osnivača ovih institucija, a uz podršku Olimpijskog komiteta Srbije i Grada Beograda.


 

Događaj će otvoriti Đorđe Višacki, generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije. Vredne stipendije biće uručene stipendistima izabranim na konkursu, a posebnu priliku da se besplatno školuje na cenjenim ustanovama ITAcademy ili BusinessAcademy dobiće i jedan paraolimpijac.

 

Prisutni će imati priliku da čuju utiske ranijih polaznika pomenutih institucija, kao i da učestvuju u druženju i razmeni saveta s istaknutim stručnjacima iz različitih oblasti poslovanja.

 

Savremene, profitabilne veštine dostupne svima

 

Podsećamo, kompanija LINK group je ranije raspisala internacionalni konkurs za stipendije u vrednosti od 40.000 evra za besplatno školovanje na nekom od programa na ITAcademy i BusinessAcademy.

 

Ukupno 20 polaznika, izabranih stipendista, među kojima je 8 iz Srbije, u narednih 12 meseci imaće priliku da besplatno steknu znanja i sertifikate iz oblasti programiranja, grafičkog i web dizajna, elektronskog poslovanja, preduzetništva, HR menadžmenta i drugih izuzetno traženih i plaćenih veština.

 

S radošću vas očekujemo u utorak, u 12h u Skupštini grada, da zajedno poželimo dobrodošlicu budućim IT i biznis stručnjacima. Vidimo se!

 

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!