Foto: Shutterstock

Manijak uhapšen

UŽAS U DOBOJU: Nudio joj posao preko Fejsbuka, pa je namamio u stan i silovao

Policija u Doboju uhapsila je S.Đ. zbog sumnje da je silovao jednu devojku koju je fotografisao bez odeće, pa pretio da ne sme nikom reći da ga poznaje

Bosna i Hercegovina
> 22:38h

Devojka se sa njim upoznala preko Fejsbuka. S.Đ. joj je jednom prilikom saopštio da joj je pronašao posao i pozvao je u svoj stan gde je navodno trebalo da se sretne sa budućim poslodavcem, navodi se iz Centra javne bezbednosti Doboj.

Kada su ušli u stan, S.Đ. je zaključao ulazna vrata i nakon kratkog neprimerenog razgovora uhvatio ju je za kosu i odvukao u drugu prostoriju gde ju je napastvovao. Devojka je od straha bila doslovno paralisana, a nije ga omelo ni to što je plakala i molila da prestane.

U jednom momentu joj je rekao da prestane da plače "jer se neće dobro završiti", a onda posle iživljavanja rekao da se smiri i da će joj kupiti poklone. Sektor kriminalističke policije CJB Doboj ubrzo je identifikovao, pronašao i uhapsio silovatelja. Pretres je i njegov stan, prilikom čega su pronađeni i izuzeti materijalni dokazi koji mogu poslužiti u daljem toku krivičnog postupka.

S.Đ. je juče, nakon izvršene kriminalističke obrade, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(Klix.ba)