Foto: Aleksandar Jovanović

Široko

(FOTO) SLAVA KO SVADBA: Zanemećete kada vidite kako Đani slavi Aranđelovdan!

Pevač ugostio prijatelje i kolege u jednom restoranu u Grockoj

Stars
> 14:48h

Pevač Radiša Trajković Đani počeo je još juče da proslavlja krsnu slavu Aranđelovdan. S obzirom na to da su mu došli prijatelji iz zemlje i inostranstva, Đani je zakupio restoran nadomak Grocke.

Dobar bakšiš... Dragi Domić sa novčanicom od 100 evra

Gosti su počeli da pristižu oko sedam sati uveče, a pevač ih je kao pravi domaćin dočekao na vratima sa suprugom Slađanom, sinovima Milošem i Markom i najmlađom ćerkom Sofijom. Među prvima je došla Vanesa Šokčić, a za njom je ubrzo stigla i porodica Šaulić, Šaban i njegova supruga Goca. Oni su došli u društvu supružnika Darka Lazića i Ane Sević. Ipak, najveću pažnju privukli su Sonja i Aca Vuksanović.

Vanesa Šokčić

Slavska večera poslužena je čim su se zvanice udobno smestile. - Hvala vam, prijatelji, što ste došli, prijatna vam bila večera. Želim da pozdravim moju majku, koja večeras nije s nama jer radi zube, ima manekenka da bude - našalio se Đani.

Šaban Šaulić sa suprugom Gocom

Za to vreme muzika je tiho svirala. Goste su zabavljali Dragi Domić i Andreana Čekić, koje su Radiša i Slađa okitili evrima. Đani nije žalio para, već je kolegama za svaku pesmu davao po 100 evra. - Malo li je na ovu oskudaciju - našalila se domaćica i iz novčanika izvadila „šuške“, koje je potom stavila na harmoniku.

Ana Sević i Darko Lazić

U jednom trenutku mikrofona se latio i domaćin i zapevao starogradske pesme. Veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

Aca Lukas sa suprugom Sonjom

Ljiljana Stanišić