Pucnjava u Somborskoj

NOVI DETALJI SAČEKUŠE NOVOM SADU: Teodora i dalje kritično! Upucana dok je parkirala dečkov auto

BEOGRAD - Teodora Kaćanski (30), fitnes instruktorka iz Novog Sada upucana je dok je preparkiravala "rendž rover" koji pripada njenom dečku Nenadu Steviću.

Crna Hronika
> 23:42h

Prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, Teodora je upucana kada se dovezla sa momkom do zgrade u Somborskoj broj 8 u kojoj žive.

Stević je izašao iz kola i otišao u zgradu a devojka je ostala da preparkira auto, kada ju je napadač, koji se verovatno krio i sve to video, upucao sa više hitaca.

Teodora je dalje je u teškom stanju i nalazi se na aparatima pod stalnim lekarskim nadzorom u jedinici intenzivne nege novosadskog Urgentnog centra. Lekari ne žele da daju bilo kakve prognoze u vezi sa njenim zdravljem jer je zadobila veoma opasne povrede vrata i stomaka, a upucana je i u ruku i nogu.

Podsetimo, još uvek nepoznati napadač izleteo je iz žbunja i ka Teodori ispalio pet hitaca iz pištolja i nakon toga peške pobegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gde mu se gubi svaki trag.

Prijatelji ranjene devojke kažu da su ostali šokirani nakon što su čuli šta se dogodilo. Teodora i dalje je u teškom stanju i nalazi se na aparatima i pod stalnim lekarskim nadzorom u jedinici intenzivne nege novosadskog Urgentnog centra.

Lekari ne žele da daju bilo kakve prognoze u vezi sa njenim zdravljem, jer je zadobila veoma opasne povrede vrata i stomaka, a upucana je i u ruku i nogu.

OVO JE MOMAK ZBOG KOGA JE IZREŠETANA NOVOSAĐANKA? Hici bili upozorenje njenom dečku!

META UPOZORENJA ZBOG PROBLEMATIČNOG MOMKA: Teodora Kaćanski i dalje u kritičnom stanju

(EPK/S.S.)