Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Moljaka je

KOSTADIN PROGANJA ANASTASIJU: Teo je matorac, nije za tebe! Vrati mi se!

Terzić ne prestaje da šalje poruke bivšoj devojci, u kojima joj piše da je i dalje voli i moli je da se pomire i zajedno otputuju na Kopaonik

Stars
> 14:26h

Kostadin Terzić nikako ne može da se pomiri da je izgubio Anastasiju Ražnatović, pa je njen raskid s Milošem Teodosićem video kao šansu da je vrati. Bivši dečko ne prestaje da obasipa Cecinu ćerku porukama, ali i cvećem, koje joj svakodnevno šalje na kućnu adresu. Anastasija, saznajemo, i dalje nema nameru da mu se vrati, iako joj on obećava da greške koje je pravio više neće ponoviti. On joj je ponudio i da joj bude rame za plakanje nakon što je raskinula s košarkašem, ali joj je i napomenuo da Teo nije bio za nju. - Jesam li ti rekao da on nije za tebe, šta će ti taj matorac - jedna je od poruka koju je Kostadin poslao bivšoj devojci.

Presela mu veza sa Cecinom ćerkom... Miloš Teodosić

Kostadin insistira da se vidi s bivšom i da razgovaraju o njihovom pomirenju. - Vrati mi se, zaboravimo prošlost. Promenio sam se - ubeđivao je sin Zvezdana Terzića Cecinu ćerku. Na kraju joj je predložio da zajedno otputuju na Kopaonik, i to za novogodišnje praznike. Anastasija ga i dalje kulira i ne odgovara mu na poruke, ali njega to ne sprečava da joj ih stalno šalje. Nada se da će jednog dana popustiti i vratiti mu se. Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Anastasiju, ali ona nije odgovarala na pozive. Kostadinov broj telefona poznat redakciji ostao je nedostupan do zaključenja broja. I. E.