Foto: Profimedia

UČENICI U ŠOKU

OTIŠLI NA SAJAM KNJIGA, DOBILI BATINE: Besni navijači pretukli đake u Zagrebu, škola ne reaguje

Učenici zadarske Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole na školskom izletu na sajmu knjiga Interliberu su doživeli šok kada su ih iz čista mira napali besni Bed Blu Bojsi (navijači Dinama iz Zagreba).

Hrvatska
> 12:02h

Učenica trećeg razreda srednje škole iz Zadra ispričala je kako su nju i njene prijatelje, među kojima su bile i četiri devojke, napali navijači, njih čak 30.

Grupa navijača nasrnula je na njih čim su rekli da dolaze iz Zadra. Dobacili su im i da se "kasnije vide ispred Arena centra". Jedna učenica ispričala je da su momci bili njihovih godina, a ona i njeni prijatelji su se šokirali kad su im profesori rekli da su za incident sami krivi.

"Ništa se ne bi dogodilo da niste otišli u kafić", rekao im je profesor koji ih je tog dana pratio na izlet.

Kad su došli do Arene kako bi se našli s ostalim drugarima iz razreda kako bi se ukrcali na autobus, tamo ih je dočekalo 30-ak mladića i bez reči su krenuli da ih tuku. Udarali su i devojke. Na jednog dečka su nasrnula čak šestorica.

Devojka koja je ispričala o celom incidentu rekla je da ne može da veruje da su profesori tako reagovali, a slično je reagovala i direktorka škole koja je rekla da su "deca ovce puštene s lanca".

(Net.hr)