Foto: Printscreen/Instagram

Pozdravila se od kolega

VODITELJKA RTS KOJA JE PRETRPELA NASILJE RASPLAKALA STATUSOM Nisam spremna za zagrljaje i oproštaje

Irina Đorđić, voditeljka Javnog servisa, koja je javno progovorila da je žrtva zlostavljanja, objavila je emotivan status na društvenim mrežama koji je raznežio mnoge.

Stars
> 00:00h

Naine, voditeljka je odlučila da neko vreme napusti posao voditeljke na RTS i objasnila je sve u svom statusu.

"Irina jel si spremna? - Uvek, spremna sam i kad nisam spremna. Ali večeras nisam. Ulazim u studio #KulturniDnevnik poslednji put i za to nisam spremna. Za zagrljaje, poglede, oproštaje, osmehe, pozdrave. Za "sve najbolje" i "dođi da nas vidiš nekada". Normalno je da uzimamo zdravo za gotovo posao, svakodnevno okruženje, divne i manje divne ljude. Probleme i brzo rešavanje istih kada radite sa profesionalcima sa kakvim imam sreće da radim ja. I uvek bez suvišnih emocija. Zato su me iznenadili pogledi u kojima vidim da ću im nedostajati, a to za moje srce danas nije dobro. I najbolje je", napisala je na Fejsbuku voditeljka.

VODITELJKA RTS ŽRTVA NASILJA: Zlostavljao me, ucenjivao i preuzimao kontrolu nad mojim životom

Podsetimo, Irina je na svom blogu napisala potresnu ispovest o psihičkom maltretiranju

"Moja priča nije priča o fizičkom nasilju. Nisam živela zarobljena u klopci psihičkog zlostavljanja, ali jesam u začaranom krugu emotivne vrteške koja se stručno zove psihoza. To je stanje kroz koje su prošle sve žene, žrtve partnerskog ili porodičnog nasilja. I stanje u kojem mnoge žive, znajući da nisu srećne, ali ne znajući šta je uzrok tome", napisala je tada voditeljka i odlučila da postakne ostale žene da prestanu da trpe nasilje.