Foto: AP

Da li je ovo njegov kraj u madridskom klubu?

RODRIGEZ NAPUŠTA REAL? Sedmi najskuplji igrač u istoriji fudbala dosađuje se na klupi za rezerve!

Fudbaler Reala i kolumbijski reprezentativac Hames Rodrigez najverovatnije će početkom naredne godine da napusti madridski klub.

Fudbal
> 12:16h

Rodrigez je stigao u Real 2014. godine posle SP u Brazilu iz Monaka za čak 75 miliona evra. Ovo je sedmi najveći transfer svih vremena. On je dobro krenuo u Realu, a u prvoj sezoni postigao je 17 golova i imao 18 asistencija. Međutim, od kada je Zinedin Zidan seo na klupu Reala, Kolumbijac sve manje dobija šansu da zaigra. Na poslednje dve utakmice protiv Atletika i Sportinga odigrao je samo sedam minuta i to na madridskom derbiju. On je meč sa Sportingom u Ligi šampiona odgledao sa klupe za rezerve. Zidan je sve igrače slao na zagrevanje osim skupo plaćenog Rodrigeza.

"Zidan ga uopšte ne primećuje. Oslanja se na Iska i Kovačića, koji daju sve od sebe i na treninzima. Rodrigez jedan trening dobro odradi, pa naredna dva bude loš. On će sigurno da napusti Real početkom naredne godine", navode španski mediji. Rodrigez je ove sezone odigrao samo 499 minuta u svim takmičenjima.