Foto: AP

Džerard završio karijeru

MARKOVIĆ I JOVETIĆ SE POKLONILI Evo kako su se bivši igrači Partizana oprostili od legende Liverpula

Fudbaler Liverpula i srpski reprezentativac Lazar Marković, koji trenutno igra na pozajmici u Sportingu, oprostio se od Stivena Džerarda, koji je objavio da je završio igračku karijeru.

Fudbal
> 00:00h

Marković je na društvenim mrežama objavio dve slike sa Džerardom sa kojim je igrao u Liverpulu. Marković (22) je igrao za Partizan i Benfiku, a od 2014. je član Liverpula. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Fenerbahčeu, a sada igra u Sportingu.

Još jedan bivši član Partizana, a sada igrač Intera Stevan Jovetić oprostio se od legende Liverpula. On je na svom Tviter profilu napisao da mu je bila čast što je igrao protiv Džerarda.
Džerard (36) je ranije danas saopštio da je završio igračku karijeru. On je igrao za Liverpul 710 puta i osvojio osam trofeja od kojih je najznačajnije osvajanje Lige šampiona. Za englesku reprezentaciju je igrao 114 puta čime je četvrti na listi engleskih fudbalera. Poslednje dve sezone je igrao u LA Galaksiju s kojim je prekinuo saradnju ove jeseni. On je rekao da je ponosan na 700 utakmica odigranih za Liverpul i što je učestvovao u osvajanju Lige šampiona 2005 godine.
Od Džerarda su se oprostili i Liverpul, Barselona...