Foto: Promo

POSLE 30 GODINA: Jovičić obišao asfaltiranje ulice Pere Ćetkovića na Karaburmi

BEOGRAD - Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas završne radove na rekonstrukciji ulice Pere Ćetkovića na Karaburmi koja, prema njegovim rečima, nije bila asfaltirana trideset godina.

Beograd
> 00:00h

Jovičić je podsetio da je juče urađeno 1100 metara asfalta u ulici Rastka Nemanjića u Borči, danas se asfaltira 200 metara ulice na Karaburmi, naglasivši da je to činjenica koja pokazuje da se Palilula ravnomerno razvija.

„U razgovoru sa građanima napravili smo listu prioriteta i danas ćemo završtiti asfaltiranje ulice Pere Ćetkovića koja se nalazi na početku ulaza u naselje Karaburma“, rekao je predsednik.

Investicija vredi pet miliona, poručuje Jovičić, naredne godine planiramo asfaltiranje pedest ulica, a Opština će sledeće godine i sledećim budžetom građanima uraditi trotoare i parking mesta.

„Devedeset odsto prijavljenih komunalnih problema rešavamo velikom brzinom, Opština daje sve napore da izađemo u suret našim sugrađanima, a imamo i snažnu, odgovornu podršku Grada“, izjavio je Jovičić.

On je naglasio da se samo zajedničkim snagama Opštine, grada Beograda i inicijativama sugrađana, na koje stalno apeluje, mogu napraviti dobri rezultati i omogućiti lakši život za sve građane opštine Palilula.