Ludaja, al' je do jaja

(VIDEO) ESPRESO HELIJUM Na, na, ne znam tekst... Piskava Dapčevićka izbacila najjaču pesmu ikada!

Pevačicu Tijanu Dapčević svi znamo zahvaljujući njenim kvalitetnim pesmama, ali sigurno niko od vas nije čuo najnoviji hit koji je snimila kod nas u studiju

Stars
> 00:00h

Tijana je bila ovonedeljna gošća naše čuvene rubrike Espreso Helijum, a verujemo da ste do sada videli na koji način "maltretiramo" poznate koji pristanu da tim povodom dođu u naš studio.

Foto: Petar Lazović

Za one neupućene, ajde oprostićemo vam, znamo da imate puno posla i da ne možete po čitav dan da pratite Espreso.co.rs, naša rubrika služi tome da poznate face dođu kod nas i naduvaju se za dž.

Naravno, ne radi se o nekim tamo nedozvoljenim supstancama, pu pu daleko bilo, već su u pitanju baloni punjeni helijumom.

Foto: Petar Lazović

Bilo kako bilo, svi oni znaju lepo da povuku, pa zatim zapevaju iz sveg glasa! Upravo to uradila je i Tijana i zapevala svoj veliki hit "Negativ", doduše izobličenim glasom.

Foto: Petar Lazović

Ali to nije sve što je uradila! Da li ste imali priliku do sada da čujete kako Tijana zvuči uz najveće hitove Cece i Dragana Mirković?!! Pop pevačica sve nas je odlično zabavila, a ne sumnjamo da će i vas!!

Pre Tijane, gosti naše rubrike Espreso Helijum bili su: