Foto: Facebook

Kurirova izborna groznica

RADIKALI ORGANIZOVANIJI NEGO IKAD: Društvene mreže gore od poziva da se GLASA ZA ŠEŠELJA!

Već u prvoj polovini večerašnje izborne trke pristalice Vojislava Šešelja obezbedile su svom kandidatu ubedljivo vođstvo, a da je organizacija kod radikala na zavidnom nivou vidi se i na društvenim mrežama gde lokalni opštinski odbori apeluju na svoje članove da pomognu vojvodi na putu ka predsedničkoj fotelji.

Politika
> 13:12h

Naime, na mnogobrojnim radikalskim Fejsbuk stranicama mogu se videti pozivi na glsanje na KURIROVIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA. Opštinski odbor Rakovica je uz slogan ŠEŠELJ ZA PREDSEDNIKA i link ka Kurirovoj fejsbuk stranici objavio i detaljno uputstvo kako dati glas lideru radikala, tako da ne čudi što Šešelj trenutno ubedljivo vodi.

Podsećamo, u toku je borba u drugoj polufinalnoj grupi KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA, a glas vašem kandidatu možete dati na Kurirovoj zvaničnoj FB stranici.

Glasate za svog favorita klikom na emotikom pored njegovog imena.

GLASANJE SE OBAVLJA NA KURIROVOJ FEJSBUK STRANI I POTPUNO JE TRANSPARENTNO - JEDAN FEJSBUK NALOG - JEDAN GLAS. SVAKI GLAS SE MOŽE PROVERITI KLIKOM NA BROJ REAKCIJA ISPOD VIDEO ANKETE.

Takođe, važno je da nakon glasanja u komentarima napišete zašto ste glasali baš za tog kandidata

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu.

Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Predstojeći predsednički izbori u Srbiji glavna su tema u srpskoj javnosti, iako će građani na birališta tek na proleće 2017.

Ipak, čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države! Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata. Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!
(EPK)