Foto: Kurir

KURIROVI PREDSEDNIČKI IZBORI: U četvrtak finale, u ponedeljak SUPERFINALE I PROGLAŠENJE POBEDNIKA

Bliži se finale KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA u kome ćemo videti koji političari su zaslužili najveće poverenje glasača. Međutim, zbog velikog interesovanja građana Srbije i brojnih pritužbi na regularnost, odlučili smo da u četvrtak, 1. decembra ne bude kraj, već da se dvojica prvoplasiranih iz finala sretnu u KURIROVOM SUPERFINALU koje će se održati u ponedeljak 5. decembra i u kojem ćete vi odlučiti direktnog pobednika izbora.

Politika
> 05:50h

Naime, poslednjih desetak dana koliko traju KURIROVI PREDSEDNIČKI IZBORI na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici obeležile su epske bitke, neizvesne završnice, oboreni rekordi po pitanju gledanosti, ali i brojne pritužbe na regularnost. Kandidati i njihovi stranački štabovi optuživali su jedni druge za izborne krađe i kupovinu glasova , dok su građani, uglavnom, prigovarali zbog navodno nejednakog tretmana kandidata.

Zato je Kurir oformio nezavisnu komisiju koja će proveriti regularnost dosadašnjeg toka glasanja, a na zahtev građana pristali smo da u četvrtak 1. decembra nakon finala ne proglasimo pobednika već da dvojica prvoplasiranih iz finala idu u KURIROVO SUPERFINALE IZBORA gde će se boriti u direktnom duelu i gde će glasovi građana odlučiti konačnog POBEDNIKA KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA.

Dakle, u četvrtak od 19 do 23 će se pred vama naći pobednici poluifinalnih grupa: Aleksandar Vučić, Vojislav Šešelj, Boško Obradović i Vuk Jeremić. Dvojica koja budu dobila najviše glasova idu u SUPERFINALE koje će se održati u ponedeljak, 5 decembra nakon čega ćemo proglasiti POBEDNIKA.

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata. Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države! PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu. Danas je slobodan dan. Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo. Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Uoči finala DANAS JE SLOBODAN DAN Poštovani čitaoci i učesnici velike Kurirove akcije u kojoj glasate za novog predsednika Srbije, hvala vam što u velikoj meri učestvujete u ovoj kampanji. Nezapamćeno interesovanje iz dana u dan je sve veće, a pred finale koje je na programu u četvrtak 1. decembra obaveštavamo vas da je danas slobodan dan. Biće ovo prilika za sve da konsoliduju svoje redove, a kao što znate, sutrašnje finale neće biti kraj naše akcije. Zbog velikog interesovanja organizovaćemo i superfinale u koje će se plasirati dva najbolja kandidata iz finala.