Foto: Profimedia

presekla

DOSTA JOJ JE SVEGA! Kim ostavila Kanjea čim je izašao iz bolnice!

Kanje Vest pušten je juče iz bolnice gde je završio nakon što je prošle nedelje doživeo nervni slom, a kod kuće ga je odmah sačekalo još loših vesti. Kako tvrde američki tabloidi, u nedeljama koje su prethodile reperovoj hospitalizaciji, slavni supružnici stalno su se svađali i u njihovom domu vladao je neprestani haos.

Pop kultura
> 00:00h

"Kanje bi ostajao budan celu noć i pričao sam sa sobom. Crtao bi i pisao, šetao se, radio sklekove… Nije mogao da se smiri i da ode da spava", kaže izvor, te dodaje da je Kim postala zabrinuta kada je zbog kontroverznih i zabrinjavajućih izjava prekinuo koncert u Sakramentu posle samo tri pesme. Dva dana kasnije otkazao je svoju celokupnu turneju.

"Kim to više nije mogla da izdrži i ovog puta odbila je da mu pruži podršku", rekao je izvor i dodao da ju je celokupna situacija previše opteretila, imajući u vidu da je samo nekoliko nedelja ranije ona doživela traumu u Parizu kada je opljačkana pod pretnjom pištoljem.

Suprugu je rekla da joj je potrebna pauza i da ne želi da razgovara sa njim, a imajući u vidu da se sve to dešavalo na godišnjicu smrti njegove majke Donde, sve to ga je dovelo do nervnog sloma.

Iako je sve vreme bila uz muža dok je bio u bolnici, Kim navodno nije odustala od ideje da se na neko vreme rastanu, i to mu je saopštila sada kada je ponovo kod kuće.

Kim i Kanje u vezi su od 2012, a venčali su se 2014. Imaju dvoje dece, trogodišnju Nort i sina Sejnta, koji će uskoro napuniti godinu dana.

foto Profimedia

(blic)