Pobunile se

TEROR NAD RUKOMETAŠICAMA: Predsednik nas naziva go...ma

Predsednik ŽRK Radnički Goran Stanišić demantovao je navode rukometašica, napominjući da je to opstrukcija kapitena Marije Lojpur

Ostali sportovi
> 19:42h

Rukometašice Radničkog iz Kragujevca traže smenu predsednika Gorana Stanišića, a u skladu s tim sve su potpisale saopštenje u kojem naglašavaju da trpe teror od prvog čoveka kluba.

- U protekloj polusezoni nismo primili nijednu stipendiju, a već su prošla četiri meseca. Pritom, predsednik kluba sebi daje za pravo da ulazi u svlačionicu s upaljenom cigaretom, urla na igračice, vređa ih i naziva svinjama, stokom i gov.ima - piše u saopštenju rukometašica Radničkog.

Rat u Kragujevcu... Rukometašice traže smenu Go­rana Sta­ni­šića

Predsednik ŽRK Radnički Goran Stanišić demantovao je navode rukometašica, napominjući da je to opstrukcija kapitena Marije Lojpur. - Činjenica je da devojke nisu primile plate i da čekamo da u što skorije vreme Grad Kragujevac uplati zaostale plate. Ali je laž da ih nazivam pogrdnim rečima. Organizator takvog saopštenja je kapiten tima Marija Lojpur, koja verovatno hoće da dobije neku poziciju u rukovodstvu kad završi karijeru - kaže Stanišić za Kurir. M. N.