Foto: Printskrin

ja imam talenat

(VIDEO) RASTA SA UŽIVANJEM GLEDAO PLES DEVOJAKA OKO ŠIPKE: Ana POLUDELA, evo šta mu je poručila

Jelena i Nela predstavile su se publici i žiriju novom disciplinom, na ovim prostorima "pole dance" odnoso plesom oko šipke. Za ovu neobičnu vrstu plesa čule su odavno, a čim se pojavila u Srbiji, nisu oklevale da počnu sa treninzima, a danas se profesionalno bave pol densom.

Stars
> 00:00h

Publika ih je gledala sa uživanjem, a devojke su priredile pravu poslasticu za mjuškarce.

"Definitvno ste osvojile pubilku u studiju, a i prostor", rekla je Ana dok je publika je aplaudirala i tražila još. "Prvi put sam se susrela sa ovom vrstom plesa na Tajlandu", dodala je Nikolićeva a potom ih je upitala zašto se njihove šipke ne vrte. Devojke su rekle da se nadaju da će im produkcija to omogućiti u nekoj od sledećih emisija.

"Otkud znate da ćete proći u sledeći krug?", pitala ih je Ana na šta su devojke rekle da se nadaju da će biti deo daljeg takmičenja.

"Vrlo ste šarmantne, ne razumem se u pol dens. Super je što ste došle da pokažete da ljudi znaju da razlikuju šta je striptiz a šta pol dens. Ja sam oduševlje" rekao je Rasta, a Ani nije bilo sejedno.

"Šta da kažem, a da ne menja situacija?" pitao se Rasta a njegova supruga je imala jasan odgovor.

"Pa menja, drastično kući menja situaciju", rekla je Ana. "Pa ajde da unesemo malo temperamenta. Da!" rekao je Rasta koji je dao svoj glas. Jelena i Nela su prošle u sledeći krug.