Foto: Aleksandar Jovanović

Svečana promocija

UPOZNAJTE SRPSKE TEMPLARE: Misija svedočanstva postojanja i rada!

U prepunom „Mažestiku“ predstavljen treći broj revije Templar i peti broj časopisa Viteška kultura

Društvo
> 00:00h

Vitezovi templari Srbije, koji postoje već šesnaest godina, održali su u hotelu „Mažestik“ promociju svog trećeg broja revije Templar i petog broja naučnog časopisa Viteška kultura.

Rado došla... Rada Trajković

Cilj ove organizacije je da na taj način širem auditorijumu predstave sebe, svoje aktivnosti kako na međunarodnom tako i domaćem planu, geopolitičke teme, kao i organizaciju ovog reda u zemlji i inostranstvu.

Oduševljen... Milojko Pantić

Međunarodni plan

- Mi ovde promovišemo dva časopisa, naučni časopis Viteška kultura, i to je peti, jubilarni broj, pošto izlazi jedanput godišnje. Časopis donosi novih petnaestak tekstova, koji pokrivaju najširu oblast viteške kulture, ali i širi geopolitički i religijski kontekst, koji su važni za svet u kojem živimo i relevantni su za našu osnovnu misiju. Drugi časopis koji promovišemo je naša templarska revija, koja donosi izveštaj za internu ali i eksternu javnost, čime smo se bavili tokom godine u zemlji, a pogotovo na međunarodnom planu. To je pun izveštaj naših aktivnosti, koji ostaje kao svedočanstvo šta smo radili i koliko smo se trudili da budemo nacionalno i verski odgovorna organizacija - rekao je za Kurir glavni urednik časopisa Viteška kultura Ljubiša Despotović.
Često posećuju ovakve skupove... Bratislav Petković i Milomir Marić

Gosti

Promociji su prisustvovali novinar Milomir Marić, bivša poslanica Rada Trajković, bivši ministar Bratislav Petković, kao i sportski komentator Milojko Pantić, kojeg često viđamo na promocijama ove organizacije.

NEMANJA GAVRILOV