Foto: Prinskrin Yt

Odletelo vrapče

(FOTO) BAKSUZNA GODINA AUTRIJSKOG MILIJARDERA: Lugneru (84) otkrili rak, pa ga ostavila i žena (26)

BEČ - Brak Riharda Lugnera (84) i Keti Šmic (26) koji je svojevremeno šokirao Austriju pukao je posle svega dve godine.

Austrija
> 00:00h

Rihard, jedan od najbogatijih Austrijanaca, stao je po peti put na ludi kamen 12. septembra 2014. godine. Svadba u dvorcu Šenbrun je prema nekim procenama koštala oko 100.000 evra.

Medeni mesec... Foto Facebook

Međutim ljubav je kratko trajala i bivša Plejbojeva zečica Keti zvana Vrapče (26) je posle dve godine braka shvatila je da milijarder Lugner nije čovek njenog života i podnela papire za razvod, još uvek nije poznato šta je sve bivša zečica dobila od njega.

Austrijski mediji pišu kako je bogatija za luksuznu vilu i automobil, a nagađa se da će imati i pristojan mesečni "džeparac".

Lugner je poznati bečki preduzetnik i vlasnik Lugner sitija u kojem su nastupale srpske zvezde Svetlana Ražnatović, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.

Lugner je milijarde zaradio preko svojih građevinskih firmi, a u žižu javnosti je upao nakon što na slavni Bečki bal dolazio sa poznatim glumicama, pevačicama i starletama.

Keti, medicinska sestra po zanimanju, živela je u Nemačkoj, u pokrajini Rajnlandpfalc. Javnosti je postala poznata nakon što se pojavila na naslovnici nemačkog izdanja magazina Plejboj.

U Beč se doselila sa svojom šestogodišnjom ćerkom.

Međutim vremešnog milijardera sada čeka mnogo teža bitka za život jer mu je nedavno dijagnostikovan rak prostate.

K.A.