Foto: Printscreen FB

Žandarmerija češlja teren

UOČI TRAGEDIJE U ALEKSINCU UBICA UPUTIO JEZIVU PORUKU GORDANI I MILUNU Imate rok da raskinete ili...

Miodrag Karalić, koji je osumnjičen da je ubio bivšu devojku Gordanu Josifović iz Kruševca, navodno je njoj i njenom sadašnjem dečku Milunu Kostiću, dao rok od nekoliko dana da se raziđu.

Crna Hronika
> 00:00h

Oni ga nisu poslušali, pa ih je Karalić zbog toga oteo. Iako se za dvojicom muškaraca još traga, pretpostavlja se da je Miodrag ubio i Miluna, a zatim sebi presudio.

- Karalić nije mogao da se pomiri sa činjenicom da već nekoliko meseci nije u vezi sa Gordanom - rekao je izvor blizak istrazi. - Verovatno je sve ovo isplanirao, jer je pozajmio od poznanika auto "opel kadet". Tako je u ponedeljak popodne kolima došao do ulice Miletine bune gde je radila žrtva.

Foto: M.M.

Poznaniku je ranije predočio da mu je auto potreban kako bi završio neki posao u Nišu.

UŽASAN ZLOČIN KOD ALEKSINCA: Ubio bivšu devojku i oteo joj momka?!

- Goci nije bilo uvek lako u životu, ali se nije nikad predavala - priča Miloš Radonjić, vlasnik Tehničkog pregleda "Sara", gde je radila nesrećna žena. - Bila je sjajan kolega, a da ne govorimo kakva je bila požrtvovana majka. Brinula je o sinu, koji je lane imao operaciju.

I pred kolegama sa kojima je radila od ove godine, Gordana je pokušavala da objasni Karaliću da je njihova veza trajno gotova. U Gordaninom okruženju su verovali u novu vezu sa Milunom Kostićem, poreklom iz kruševačkog sela Lazarevac. On je ove nedelje trebalo da se vrati u Austriju gde živi već duže od 20 godina. Govorilo se i o venčanju ovo dvoje zaljubljenih.

ŽENA UBIJENA I BAČENA PORED PUTA KOD ALEKSINCA: Policija traga za ubicom! Nestao i ljubavnik!

Ti snovi su, međutim, zauvek prekinuti u ponedeljak, a od utorka, kada je Gordanino telo pronađeno nadomak sela Bradarac kod Aleksinca, njena porodica živi na relaciji Niš - Kruševac. Gordanin rođeni brat Goran Đorđević svedoči da su tragične vesti saopštili starim roditeljima tek u sredu posle podne.

- Ne znam u ovom trenutku kada ćemo moći da preuzem otelo sa Instituta za sudsku medicinu u Nišu i kada će biti sahrana - kaže Goran.

ŽANDARMERIJA "ČEŠLJA" TEREN

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević potvrdio je da je obdukcijom utvrđeno da je Gordana Josifović ubijena iz vatrenog oružja.

Nezvanično, usmrćena je sa dva ili tri metka. Pripadnici žandarmerije su i u četvrtak nastavili detaljno pretraživanje terena oko Bradarca, Mozgova, Rutevca, Aleksinca i Ražnja. Za sada istražni organi nisu našli čaure metaka ili tragove koji bi ih vodili ka osumnjičenom Karaliću ili ka nestalom Kostiću.

(Večernje novosti/M.Petković/S.Babović)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica