Foto: Dragan Kadić

Intervju, teniserka totalno zaboravila na pevača

ALEKSANDAR CVETKOVIĆ IZ TROPIKO BENDA: Nisam u kontaktu s Anom Ivanović!

Frontmen Tropika kaže da se s teniserkom nije video od koncerta u Sava centru, ali da mu je veoma drago što je srećna i zaljubljena pored Švajnija

Stars
> 00:00h

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova Tropiko ponovo će učestvovati u prazničnim koncertima u Beogradu za novogodišnje praznike.

Leskovačka grupa će, s Kikijem i Pilotima, pevati na Savskoj promenadi 29. decembra. - Drugu godinu zaredom smo na trgu i naravno da nam to imponuje jer je to još jedna potvrda radimo kako treba i da je to ono što se ljudima dopada. Ove godine smo održali najveći koncert u karijeri, pred prepunom Arenom, tako ćemo i završiti 2016 - s mnogo pozitivne energije - kaže za Kurir frontmen benda Aleksandar Cvetković. Baviš se i fotografijom. - Da, to je moja velika ljubav. Nisam ograničen na to da nešto moram da uslikam. Volim da budem u pokretu i da hvatam zanimljive trenutke. Inspiriše li te supruga Jovana kao model? - Jovana me inspiriše svakodnevno u svakom trenutku i na razne načine (smeh). Daje mi veliku podršku u poslu. Ona je i moja životna inspiracija. Kako bi fotkao Anu Ivanović? - Na nekim lepim mestima i malo u studiju. Izbegao bih reket i loptice. Obukao bih je u modu šezdesetih, u nešto što su nosile Merilin Monro i Odri Hepbern. Jesi li u kontaktu s Anom? - Nisam. Mi smo se upoznali na našem nastupu u Sava centru i više se nikad nismo sreli. Želim joj svu sreću. Ana pored Švajnštajgera izgleda veoma zaljubljeno. Volim kad su ljudi srećni zbog ljubavi.

Srećna Nova OD ACE DO LOŠE Doček Nove 2017. u Beogradu biće spektakularan jer se do sada nije desilo da naš glavni grad ima toliko događaja i izvođača za proslavu najluđe noći. Pored Tropika sviraće Plavi orkestar i Bajaga, koji će nas uvesti u 2017, ali i Aca Lukas i Saša Kovačević.

Bogat program SVIRKE NA TRI LOKACIJE Beograđani, kao i gosti srpske prestonice i ovu Novu godinu moći će da dočekaju na otvorenom. Glavna bina biće ispred Narodne skupštine, a svirke će biti i na Trgu otvorenog srca na Trgu Nikole Pašića. Prvi put će biti organizovani program na Savskoj promenadi.

Lj. Radanov