Foto: Zorana Jevtić

Glumci i dalje neutešni

BROD JE NASTAVIO DA PLOVI: Evo ko je posle 6 meseci preuzeo Mandinu ulogu u predstavi Petar Pan

Održana je premijera predstave tokom čijeg izvođenja je pre tačno šest meseci Milorad Mandić Manda doživeo smrtonosni srčani udar.

Pop kultura
> 00:00h

Pre šest meseci proslavljeni glumac Milorad Mandić Manda doživeo je srčani udar u svojoj 55. godini života na sceni UK "Vuk Karadžić", tokom izvođenja dečje predstave "Petar Pan".

Mandina iznenadna smrt šokirala je celokupnu javnost, a ponajviše njegove mnogobrojne kolege i članove porodice koji i dalje ne mogu da se pomire sa činjenicom da glumca više nema. Ipak, Mandić i dalje živi u sećanjima domaće publike, ali i kolega koji neprestano misle na njega, a na pokojnog glumca ovih dana ne može da prestane da misli Dejan Lutkić, koji je preuzeo njegovu ulogu u pomenutoj predstavi za decu.,

Foto: Dado Đilas

Juče kada je bilo tačno šest meseci posle Mandine smrti, održana je premijera predstave "Petar Pan", a glumac koji u novoj postavi igra Kapetana Kuku podelio je svoje utiske sa predstavnicima medija.

"Ova uloga je prvo meni i bila ponuđena, ali ja sam tada imao obaveze i nisam mogao da je prihvatim. Eto, sada je ipak igram ja. Kao da se neki krug zatvorio, i kao da je neko zaista tako želeo. Igraću svoju ulogu za decu najozbiljnije, kao što uvek i igram sve uloge. Ipak, ova predstava će imati još uzvišeniji ton, baš onako kako je to Manda želeo. Zahvalan sam deci u predstavi što su me prihvatili, ovoga puta mi je bila potrebna njihova pomoć i imao sam je", istakao je Lutkić, dodavši da mu je saradnja sa Mandom uvek predstavljala pravo zadovoljstvo.

Foto: Nebojša Mandić

"Kada imate glumca koji zna da mu je partner, na sceni ili ispred kamera osnova, e to je pravi glumac. Baš to je bio Manda. Znao je kako da vam napravi prostor, a uz takvog partnera vi možete da se igrate, da stvarate i dajete najbolje od sebe. Sa Mandom je to svako mogao", rekao je on za Blic.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: ČKALJA SVE OBJASNIO JOŠ PRE 30 GODINA: Poslušajte šta nam je poručio slavni glumac!