Foto: Profimedia, Twitter

Svet traga za dečakom

NEDOSTAJEŠ MI, TATICE: Pismo dečaka koje je poslao pokojnom TATI U RAJ nateraće vam suze na oči!

Fotograf Stjuart Mek Kol iz Škotske pronašao je pismo u balonu koje je jedan dečak poslao svom ocu u raj. Sad traži dečaka kako bi mu ispunio božićne želje.

Žena
> 00:00h

Jedan dečak napisao je božićno pismo pokojnom ocu na koje ne mogu ostati imuni ni oni najtvrđeg srca.

Dečak kaže kako zna da mu je otac u raju i da mu je najveća želja da pročita ovo pismo i da mu odgovori porukom ispod jastuka. Uz to, napisao je i koje poklone bi voleo da dobije.

Poruka je pronađena u balonu, na jednom privatnom posedu u Škotskoj. Stjuart (30) šetao je psa kada je pronašao pismo, a sada želi da pronađe dečaka kako bi mu kupio sve poklone koje je poželeo.

"Primetio sam balon i u prvoj sekundi sam mislio da je smeće ali sam ga ipak podigao. Tada sam umalo zaplakao, bilo je baš dirljivo. Otišao sam kući ali nisam mogao da prestanem da razmišljam o pismu. Postavio sam fotografiju pisma na društvenim mrežama kako bi se možda našao neko ko mi može pomoći u potrazi za dečakom", rekao je Stjuart.

U pismu koje je raznežilo svet stoji:

"Hej tata, pišem ti da ti kažem da mi mnogo nedostaješ i da ti ispričam novosti. Sigurno već znaš da sam usvojen jer je mama bolesna, a meni je uho začepljeno od ponedeljka. Sutra odlazimo. Stvarno mi nedostaje škola i nedostaješ mi ti. Znam da si u raju, ali jesi li dobro? Pre nego što završim, evo ti popis mojih snova i želja.

Moj san je da mi ti tatice staviš poruku ispod jastuka. Božićna lista: čizme, lopta, Rubikova kocka, dres Real Madrida. Zdravo tata.

Volim te!"

"Nadam se da ćemo locirati dečaka. A čak iako ne uspemo, napravio sam stranicu za donaciju koje ćemo dati u humanitarne svrhe za decu bez roditeljskog staranja", dodaje Stjuart.

(24sata.hr)