Foto: Damir Dervišagić

Proslava

SEKSI LOTO DEVOJKA NAPUNILA 60 GODINA: Suzana Mančić od ćerki nije dobila ništa, a od Simice...

"Nemam 60 godina, nego 18 sa 42 godine iskustva“, poručila je atraktivna voditeljka Suzana Mančić plakatom na samom ulazu u otmeni prestonički restoran u kojem je juče dočekivala goste na proslavi 60. rođendana.

Stars
> 14:20h

Ona je još jednom pokazala da uspešno vodi borbu sa godinama te je zaista, poput devojke koja je tek postala punoletna, blistala u uskoj dugačkoj haljini, koju je upotpunila prelepom ogrlicom, koja nam je odmah privukla pažnju.

- Ovu ogrlicu mi je poklonio Simica. Ja sam je sama birala - pohvalila nam se uspešna voditeljka darom od partnera, grčkog biznismena Simeona Ocomokosa, i dodala da joj ćerke Teodora i Natalija nisu ništa poklonile, ali da joj nije žao jer su joj one same po sebi najveći poklon i radost.

Suzana nije krila radost što je na njeno slavlje, osim partnera i obe ćerke, došao i Teodorin verenik, američki biznismen za kojeg će se uskoro udati. Ona nam je otkrila da je sebi za rođendan, između ostalog, poželela i da postane baka. Volela bih da i kada budem slavila 70. rođendan svi ovi dragi ljudi budu sa mnom.

- Volela bih i da postanem baka, biće i to, sigurno, ali polako. Sve po redu. Nema majke koja se nije obradovala unučićima, pa ću sigurno i ja - poverila nam se slavljenica i otkrila kako i nakon šest decenija uspeva da izgleda sveže i mladoliko.

- Tako sam valjda sazdana. Valjda me otac i majka gledaju odozgo i kažu: „Lilice, pazi šta radiš. Moraš uvek da budeš na visini zadatka“ - uz prepoznatljiv osmeh rekla nam je nekadašnja „loto devojka“, koja nije skidala osmeh sa lica, a ni ispuštala čašu vina iz ruke dok je dočekivala zvanice.

Suzaninu proslavu uveličali su njeni kumovi Aca Ilić i Biljana Jevtić, Dragica Radosavljević Cakana sa suprugom, kao i voditelj Vanja Bulić. Suzana je od rodbine, prijatelja i saradnika dobila mnogo buketa, alkoholna pića, umetničke slike i druge darove.

- Tu je danas i moje društvo iz grupe „Trag“, tu je moje IV/5 Pete beogradske gimnazije, ovde su svi koje sam poželela da vidim - zaključila je presrećna domaćica proslave, a potom nastavila da slavi rođendan sa dragim ljudima.

(FOTO) ĆERKA SUZANE MANČIĆ JE PRAVA BOMBA U BIKINIJU: A tek da je vidite u miniću

Bonus video:

NINA LEČIĆ SA SUZAMA U OČIMA POSLALA PORUKU: Sad me jako zagrli!

Alo/D. Panajotović