Foto: Instagram

Krije da je u braku

TAJNO VENČANJE NA PLAŽI: Slavica se udala za golmana na Maldivima!

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov tajno su se venčali na Maldivima! Kako Kurir Stars saznaje, pevačica i golman su još letos rekli sudbonosno „da“ na plaži pred nekoliko svedoka, ali to kriju od javnosti.

Stars
> 10:20h

Avramov se poverio drugarima da je venčanje na egzotičnom mestu bilo njegova ideja, koju je krio od Slavice do poslednjeg trenutka. - Vlada je ćutao jer je želeo da iznenadi Slavicu. Planove joj je otkrio tek kada su tamo stigli na odmor. Slavica je bila presrećna! Mladenci su bili obučeni u laganu svilenu odeću i nosili su vence egzotičnog cveća - priča jedan Vladin prijatelj.

Pevačica i golman uživali su desetak dana na Maldivima. Bili su smešteni u vili koja je u okviru jednog luksuznog hotela, gde inače boravi svetski džet-set. Ona je redovno na društvenim mrežama objavljivala fotografije u kupaćem kostimu. - Svadbu u Srbiji će najverovatnije organizovati sledeće godine - zaključuje naš izvor.

Slavica je, dakle, već bila u braku kada je krajem oktobra dobila devojčicu Viktoriju. Ovim povodom pozvali smo bračni par za komentar, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Marija Dejanović