icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

Neverovatno, ali istinito

Tijana Dapčević otkriva strašnu istinu o bananama

Za razliku od kajsija, mandarina ili jagoda, banane spadaju među retko voće koje nam je dostupno tokom cele godine. Možda su baš zato banane, sa svojom retkom kombinacijom proteina, vitamina i minerala, postale jedno od najprodavanijeg voća.

Objavljeno: 22.12.2016. 17:07h

 

Međutim, banane kriju jednu veliku tajnu sa kojom većina njihovih ljubitelja verovatno nije upoznata. Neverovatne činjenice o ovom voću otkrila nam je pevačica Tijana Dapčević u emisiji “Super nauka”, koja se emituje na novoj obrazovnoj televiziji eduTV.    

 


“Super nauka” će vas informisati i zabaviti

 

U emisiji “Super nauka” možete saznati brojne interesantne činjenice i odgovore na nesvakidašnja pitanja, kao što su: zašto lišće žuti, kako nastaje dupla duga, zašto zvezde trepere, i mnoga druga. Prva obrazovna televizija na ovim prostorima eduTV pokrenula je ovu emisiju kako bi gledaocima ponudila sasvim drugačiji naučno-popularni format koji na zanimljiv način približava naučne fenomene i svakodnevne pojave koje nas okružuju, a o kojima često ne znamo mnogo. 
Poznate ličnosti koje učestvuju u VIP serijalu “Super nauka” predstaviće vam sadržaj koji će vas zabaviti, ali i naučiti brojnim interesantnim činjenicama iz različitih oblasti. “Super nauka”, kao i kompletan eduTV program, prilagođena je svim generacijama, tako da ćete, gledajući obrazovnu televiziju, uvek pronaći nešto za sebe. 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!