Foto: Dragan Kadić

Pripreme za ulazak

TIJANA AJFON I ERA SU SPREMNI: U novoj sezoni PAROVA će biti SEKSA!

Svi učesnici se pripremaju za novu seoznu "Parova", a neki od njih su otkrivili zanimljive detalje.

Stars
> 00:00h

Starleta Tijana Ajfon i pevač Era Ojdanić obećavaju skandale u rijalitiju „Parovi”. Oni će se useliti u luksuznu vilu, a ne kriju i da su voljni da imaju seks pred kamerama.

"Kada je meni seks bio problem, ja sam zaljubljive prirode. Iskreno, ulazim u "Parove” da bih zaboravila jednu osobu. Nisam se spremala taktički, samo modno, najbitnije mi je da sam najbolje obučena i da sam najlepša. Gledaoci znaju da nikada ne bih mogla da imam taktiku jer sam glupa za to", rekla je Tijana.

Era se izjasnio kako ni on neće imati problem da se pokaže u tom svetlu.

"Malo sam pod stresom zbog ulaska u vilu, plašim se devojaka koje će me napadati, a ja ne znam da se branim. Naravno da bih voleo da imam seks u vili i ne bih ga odbio. Pa zdravi smo ljudi, seks je super i sasvim je normalan", prokomentarisao je pevač.

Dado Đilas

Na pitanja šta misli kako će njegovi unuci to podneti, odgovorio je: "Pa neka me gledaju, i treba. Moraju nešto da nauče od svog dede. Od mene treba da uče, pa iver ne pada daleko od klade, i oni će biti dobri ljubavnici."

Tijana Ajfon je spremna za ulazak, a nije malo novca potrošila na odeću, pa je izjavila: "Ima da gulim u vili mesec dana koliko sam spiz*ila para na oblačenje, ali ne žalim."

Alo