Foto: Profimedia

Atrakcija

(VIDEO) MESI JE TU, ALI RONALDA NEMA: Ovo su najlepši golovi 2016. godine

Svaka fudbalska godina donosi pregršt uzbuđenja, fenomenalnih golova, a ni 2016. nije bila izuzetak.

Fudbal
> 00:52h

Ovogodišnji izbor je takođe vrlo zanimljiv pa krenimo redom.

Mario Gaspar (Španija) Mario Gaspar iz Viljareala je postigao ovu golčinu na prijateljskoj utakmici Španije i Engleske.

Hlompo Kekana (Južnoafrička republika) Hlompo Kekana iz Mamelodi Sandaunsa postigao je prelep gol sa svoje polovine u utakmici kvalifikacija za Afrički Kup Nacija svoje Južnoafričke repubilke protiv Kameruna.

Marlone (Brazil) Corintijansov Marlone postiže sjajan gol protiv Kobresala u Kupu Libertadores. Primio je loptu grudima, pa pogodio polumakazicama.
Lionel Mesi (Argentina) Navikli smo na solo prodore, ali Leo Mesi je ovaj put briljirao iz slobodnjaka na utakmici Argentine protiv SAD.
Nejmar (Brazil) Ovaj gol je s razlogom došao na ovu listu. Nejmar je u pobedi protiv Viljareala napravio sjajan potez.
Saul Njigez (Španija) Igrač Atletiko Madrida je ovo izveo Ligi šampiona protiv Bajerna. Sjajan solo prodor.

Hal Robson-Kanu (Vels) Jedan od junaka Velsa na EP Robson-Kanu posle okreta je pogodio za pobedu Velsa nad Belgijom 3:1. Bilo je to u četvrtfinalu. Gol je na 2:19.

Daniuska Rodrígez (Venecuela) Rodrigez je pokazala sjajnu kontrolu lopte i postigla gol na meču sa Kolumijkama. Ima samo 17 godina.
Simon Skrab (Finska) Ovakvi golovi se ne viđaju često, ali prava su poslastica kad se dogode. Skrab je pogodio protiv Atvidaberga dok je bio na pozajmici u Gefleu.
Subri (Malezija) Kao nekad Roberto Karlos. Ovaj čudesan gol delo je Mohda Faiza Subrija, koji ga je za svoj Penang postigao protiv Pahanga u okviru malezijske Super lige.