Foto: Damir Dervišagić

Kulturo, eve me

UČESNICI PAROVA SE OBRUKALI: Zbogom pameti!

Peti nastavak rijalitija „Parovi“ preksinoć je svečano počeo na televiziji Hepi, ali ako je suditi po kulturi starih i novih učesnika, neće se tako i nastaviti. Oni su sve samo ne svečani i glamurozni, što su pokazali pre ulaska u luksuznu vilu.

Stars
> 15:44h

Tijana ajfon PUTIN JE RUSKI CAR! Starleta je rekla da je srećna što je u rijaliti ušla Sandra Meduza jer ona „više nije najgluplja učesnica“! A kad su je pitali koji je najpoznatiji ruski car, kao iz topa je odgovorila:- Putin!

Miljana Kulić

OTIŠLA U MUŠKI WC Pre nego što je ušla u vilu, nije htela da čeka u redu ispred ženskog WC, već je ušla u muški: - Ne pada mi na pamet da čekam da ova kurva iz Slovenije završi! Odoh u muški WC, šta me briga, nema nikoga!

Dalila Moreno

SILOVALA MEDVEDA Starleta je u rijaliti došla s plišanim medvedom, a pošto nije bila dovoljno zanimljiva foto-reporterima, dosetila se kako da im privuče pažnju: - Eto, silovala sam medveda! Sad imate o čemu da pišete!

Dejan Kralj

NAMEŠTAO ONU STVAR Napokon je shvatio šta treba da radi da bi bio u centru pažnje. Video je da sve starlete u prvi plan stavljaju intimne delove tela, pa je rešio da ih kopira. Tako se u vili hvatao za svoj polni organ i nameštao ga.

Sandra Meduza

POKAZALA ULOŽAK Starleta nam je pre ulaska obećala da će se ponašati kulturno jer je u ozbiljnoj vezi s dečkom koga voli. Zatim je podigla haljinu, a onda je čučnula, raširila noge i pokazala uložak. Baš kulturno!

Mirjana Praizović

PONELA VIBRATOR Bivša učesnica „Velikog brata“ smatra da u vili neće naći dečka, pa se pred svima pohvalila da je našla rešenje. - Ovde nema je.ača, pa sam ponela vibrator - rekla je kontroverzna Bosanka. Ivan Ercegovčević