Foto: Profimedia

Zakleli se na večnu ljubav

(FOTO) ONI SU STALI NA LUDI KAMEN: Najlepša holivudska venčanja koja su obeležila 2016. godinu

Godinu za nama obeležila su brojna venčanja stranih zvezda. Neki su organizovali intimne proslave, dok su se drugi odlučili za gala veselje.

Pop kultura
> 00:00h

Pevač Ni Jo u februaru 2016. godine oženio je dugogodišnju devojku Kristal Reni. Ceremonija je obavljena u Los Ađelesu, a mesec dana posle svadbe postali su roditelji.

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort su se pomirli početkom 2016.gdine, potom obnovili veridbu, a šuška se da su se venčali u tajnosti na jednoj plaži u glumčevoj rodnoj Australiji. Par nije demantovao priču, pa tako mnogi veruju da su zaista u braku.

Holivudska glumic Margot Robi udala se u decembru za svog izabranika Toma Ekrelija na tajnoj ceremoniji za koju su mediji saznali dan posle venčanja kada je brat njenog supruga objavio fotografije na Instagramu.

Sijara se u julu u Vašingtonu udala za američkog ragbistu Rasela Vilsona, a ceremoniju je priređena nekoliko dana kasnije u dvorcu u Velikoj Britaniji. Sve je bilo idilično.

Glumica Eva Longorija, poznata po ulozi u hit seriji "Očajne domaćice", i vlasnik "Televise" Antonio Baston venčali su se u maju u Meksiku. Pred 200 zvanica, glumica je po treći put izgovorila sudbonosno "da".