icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: PR

Neka 2017. bude vaša godina

Promenite život uz najbolju novogodišnju odluku

Vreme novogodišnjih praznika većina nas koristi da podvuče crtu i analizira sve što se dogodilo u godini koja ostaje iza nas. Početak godine takođe je idealna prilika za planiranje novih uspeha i definisanje novih ciljeva.

Objavljeno: 02.01.2017. 10:06h

 

Ovo je odličan trenutak da iskoristite pozitivnu energiju i donesete odluke koje će iduću godinu učiniti mnogo kvalitetnijom od prethodne. Da biste u tome bili što uspešniji, BusinessAcademy je odlučila da vam pokloni popust na upis i do 64% i istovremeno ponudi školovanje koje će vam promenti ne samo narednu godinu već čitavu budućnost.


 

Nova godina – najbolja prilika da donesete odluku koja će vam doneti uspeh

 

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka. BusinessAcademy do 3. januara omogućava upis po najnižoj ceni tokom godine, pa školovanje za neko od najplaćenijih zanimanja možete započeti po znatno nižoj ceni – od samo 899 evra ili svega 55 evra mesečno za plaćanje u ratama.

 

Ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2017. godini, osigurate uspeh i steknete veštine za posao i platu koje priželjkujete.

 

Ne dozvolite da se sledeće godine u ovo vreme osvrnete za sobom i vidite mnoštvo propuštenih prilika. Ne dozvolite da se razočarate kada shvatite da niste ispunili svoje planove, do kojih vas je delio samo jedan korak.

 

Izaberite oblast u kojoj ćete postati uspešni

 

Prilikom izbora karijere važno je da razmišljate o oblastima koje najviše odgovaraju vašim interesovanjima, kako biste pored odlične zarade i prilike da uvek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

 

Novogodišnja akcija BusinessAcademy omogućava vam da po najpovoljnijim uslovima započnete izgradnju uspešne karijere u nekoj od 13 glavnih oblasti: Cambridge poslovni program, Marketing i marketing menadžment, Međunarodno poslovanje, Strategijski i operativni menadžment, Preduzetništvo, Poslovna administracija, Finansijski menadžment, Prodaja i menadžment prodaje, Menadžment projekata, Menadžment ljudskih resursa, Odnosi s javnošću (PR), Menadžment prometa nepokretnosti, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

 

Školovanjem na nekom od ovih programa, razvićete veštine koje će imati široku primenu na tržištu, zbog čega više nikad nećete čekati na radno mesto. Na vama je samo da izaberete odsek u kome se najviše pronalazite i da za manje od godinu dana, od početka školovanja, postanete kvalifikovani stručnjak.

 

Međunarodni sertifkati kao potvrda stečenih znanja

 

Program BusinessAcademy zvanično je ovlašćen od ispitnog odeljenja Univerziteta u Kembridžu, što vam pruža mogućnost da nakon školovanja steknete Cambridge International A&AS level Business, jedan od najcenjenijih jednogodišnjih poslovnih sertifikata.

 

Na taj način dobićete potvrdu za usvojena znanja i postaćete kvalifikovani stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mesta. Diplome i sertifikati koje dobijete nakon uspešnog usavršavanja na ovoj instituciji priznati su na međunarodnom nivou, što će vam otvoriti vrata i velikih svetskih kompanija.

 

Zato prestanite sa odlaganjem i napravite prvi korak ka ostvarenju svojih ciljeva! Da podsetimo, akcija za upis na BusinessAcademy po najnižim cenama traje samo do 3. januara, a prijave su na sledećem linku.

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!