Foto: Instagram

Top

KUPANJE ZA NOVAKA: Za Ivanu i Danila Anđušića nema zime

Znaju da žive Lepa strelkinja i košarkaš proslavili Novu godinu u kupaćim kostimima, na peščanim plažama Dubaija

Košarka
> 17:34h

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić proslavili su Novu godinu u Dubaiju!

Mladi bračni par je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima uživao u svim blagodetima, a prvi dan posle lude noći dočekali su u kupaćim kostimima, na bazenu i peščanim plažama glavnog grada.
Baš se vole... Bračni par Anđušić

Očekuju bolju godinu

Ivana je čak uspela da proveze „bugi“ i po pustinji. O staroj godini, koja za nju nije bila najuspešnija jer je na OI u Riju ostala bez medalje, kao i novoj godini, na Instagramu je napisala: - Bila je teška, ali nezaboravna! Nošenje zastave na OI u Riju učinilo je moju porodicu još ponosnijom i zahvalnom na svim velikim stvarima koje smo zajedno postigli. Ovo putovanje se nastavlja i jedva čekam da još jedna, dobra i uspešna godina počne! Danilo Anđušić je na izuzetan način ispratio staru godinu. U dresu ruskog kluba Parme iz Perma ubacio je 25. decembra 40 koševa evroligašu Uniksu, uz šest skokova, pet asistencija i dve ukradene lopte, što ipak nije bilo dovoljno za pobedu.

Gotov odmor

Srpski košarkaš je najavio da se vraća u sjajnu šutersku formu. Par uskoro napušta Dubai i vraća se u Rusiju, jer Anđušić nastavlja borbu u VTB ligi, pošto ga za Božić, 7. januara, očekuje utakmica protiv Avtodora. Aleksandar Radonić