Foto: Printskrin

Ugasila su se tri života

GODIŠNJICA SMRTI UČESNIKA VELIKOG BRATA: Strašna TRAGEDIJA koju Srbija nikada neće ZABORAVITI

Pre 9 godina Srbiju je potresla strašna tragedija koja se još uvek pamti. Troje ukućana rijaliti programa "Veliki brat" želeli su da postanu poznati ali završili su tragično.

Stars
> 00:00h

Zorica Lazić, Stevan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović bili su takmičari rijalitija "Veliki brat" a Srbija ih je upoznala kao duhovite i šarmantne mlade ljude, željne slave.

Na publiku su ostavili su pozitivan utisak, međutim, Zorica, Stevan i Elmir, nisu uspeli da uživaju kako treba u svojim minutima slave jer je došlo do velike tragedije.

Foto: Printskrin/Jutjub

Nesreća se dogodila na šabačkom putu u naselju Ušće kada je automobil kojim je upravljao Kuduzović, usled neprilagođene brzine izleteo iz krivine, prevrnuo se na krov i sleteo u reku Vukodraž, nekoliko kilometara od termoelektrane "Nikole Tesla".

Foto: Printskrin/Jutjub

Sudeći prema tragovima kočenja na licu mesta, Kuduzović je u krivini na kojoj je bilo dosta leda, umesto da uspori, dodao gas i u potpunosti izgubio kontrolu nad automobilom, a učesnici rijalitija su poginuli. Veliki Brat je te 2007. godine završen pre vremena zbog tragedije.

Foto: Printskrin/Jutjub

Ova nesreća potresla je celu Srbiju. 28. decembra 2016. godine se navršilo devet godina od njihove smrti, a tim povodom se na svom Fejsbuk profilu oglasila Tanja Obradović, koja je sa Zoricom, Stevanom i Emirom učestvovala u rijalitiju.

"9 godina anđeli lepi... Počivajte u miru Božijem... nikad zaboravljeni", napisala je Tanja u opisu slike na kojoj se mogu videti kadrovi iz "Velikog brata"

(EPK)