Foto: Ivan Raupp/GloboEsport

Njegov promašaj obišao planetu

(VIDEO) SVETSKA FACA ZBOG LUDOG PROMAŠAJA: Milan Đuričić zvezda i u Brazilu!

Ekipa brazilskog Globo esportea bila u Srbiji i uradila specijalnu reportažu s Milanom Đuričićem, fudbalerom Lokomotive, koji je promašio gol sa pola metra

Fudbal
> 00:00h

Brazilski televizijski kanal i portal Globo esporte boravio je u Srbiji kako bi napravio reportažu o Milanu Đuričiću Lemiju, verovatno najpopularnijem fudbaleru četvrtog ranga takmičenja u našoj zemlji, a i šire! Klub neverovatnih Reč je o TV ekipi emisije „Fudbalski klub neverovatnih“, koja je posle najvećih svetskih asova predstavila Brazilcima i tvorca najčudnijeg fudbalskog promašaja s utakmice između Lokomotive i Turbine.

Pored standardnog intervjua s Lemijem, njegovim saigračima, trenerom i direktorom kluba, Brazilci su zatražili od junaka priče da se rekonstruiše događaj. U čak tri pokušaja, da bi se dobila što vernija slika momenta s utakmice protiv Turbine, Đuričić je uspeo da promaši gol s iste razdaljine. - Imao sam loptu, prošao sam golmana i svi su očekivali da dam gol. I ja sam to očekivao, ali pred moj udarac lopta je nezgodno odskočila. Loše sam je šutnuo i promašio sam sve - objasnio je Đuričić za Globo esporte.

Osećam se kao Nejmar Nakon toga novinar mu je uručio dres, čime je jedan Srbin postao član kluba „Neverovatni“, u kojem se već nalaze najveći fudbaleri Brazila i planete. - Osećam se kao Nejmar i Robinjo, odličan je osećaj - rekao je Đuričić dok je oblačio dres „novog kluba“, a njegove reči ispraćene su kadrovima kad su baš ti fudbaleri dobijali na poklon isti dres od Globo esportea. Reportažu brazilskih novinara možete pogledati OVDE

Dejan Petković

Legende RAMBO PETKOVIĆ, NOLE, PA LEMI Reportaža o srpskom fudbaleru započela je kadrovima Ramba Petkovića s karnevala u Riju, nastavila se s Novakom, a završila s Lemijem Đuričićem. Očigledno je mala TV ekipa napustila Srbiju oduševljena njegovim smislom za humor, pa su reportažu zaključili na sledeći način: - Sjajno, Milane! Pokazao si sportski duh, samo sledeći put želimo da vidimo kako pogađaš! Teško da bi Brazilci stigli u Srbiju da je Lemijev šut završio u mreži.