Foto: Damir Dervišagić

Paparaco

(FOTO) VELJKO RAŽNATOVIĆ SAM NA SNEGU: Noću zavodnik, danju nindža!

Sportski duh Ražnatović uživa u noćnom provodu, kao i u skijanju, ali bez devojke

Stars
> 00:00h

Veljko Ražnatović rešio je da vreme na planini iskoristi ne samo za ispijanje kafa i noćne izlaske već i za sportske aktivnosti.

Sin naše najpoznatije folkerke Cece Ražnatović uživa u zimskim čarolijama na Kopaoniku. Veljko je novopečenu devojku Anu Cakić i sestru Anastasiju ostavio da uživaju u kafićima i spa-centru, a on se uputio na ski-stazu.

Sunčani zimski dan bio je idealan za skijanje, a Ražnatović je sve do zalaska sunca bio na snegu. Iako je, koliko znamo, veliki ljubitelj borda, Veljko je tog dana samo skijao. Dok se spuštao niz stazu, imao je ski-naočare, ali kad se vratio među narod, brzo je na glavu stavio kapu. I to onu koja pokriva celo lice i ima samo otvore za oči. Kao da je hteo da se sakrije, ne samo od paparaca već i od ostalih skijaša.

I zaista je tako zamaskiran neprimećen prošao kroz gužvu, ali od paparac Kurira ipak nije mogao da se sakrije. Veljko se nije zadržavao u kafiću, već je otišao pravo u svoju sobu. M. D.J. C. S.

Luna je tu DOŠLA MU I BIVŠA Na Kopaoniku zimuje i Luna Đogani, bivša ljubav Veljka Ražnatovića. Njih dvoje bili su nerazdvojni kao tinejdžeri, ali se ne druže otkako je Veljkova sestra Anastasija prekinula kontakt sa ćerkom Anabele Atijas. Odnosi između bivših simpatija i prijateljica su i dalje loši, pa je Luna na sigurnoj distanci od porodice Ražnatović. Ne izlazi na mesta na koja oni idu i drži se podalje od ski-staze dok Veljko skija.